2018 Gelin Ayakkabısı Modelleri

06.03.2018
2.982
2018 Gelin Ayakkabısı Modelleri

2018 Gelin Ayakkabısı Modelleri

Özel günler unutulmazdır. Öyle ki bir kadın evlendiği günü asla unutmaz. Bunun için bütün detaylara ayrıca önem verir. Duvak, çiçek ve ayakkabılar uyum içinde olmalıdır. Ayakkabılar aslında gelinlikte uç noktadır.

Ayakkabınızı öncelikli olarak sağlık açısından değerlendirmeli sonrasında uyum sürecine geçilmelidir. Uzun süre ayakta duracak olduğunuzu göz önüne alarak seçim yapmalısınız. Çok yüksek topuklu ayakkabı seçimi gecenin sonuna şiş ayaklarla girmenize neden olabilir. Daha alçak topuk ve gizli platform tarzı seçmeniz biraz daha uzun görünmenize ve gecenizi rahat geçirmenize neden olacaktır.

2017 Gelinlik Ayakkabılarında Trend

Artık alışılmışın dışına çıkmış rengarenk düğünler göz önünde. Bütün konsept tek bir baskın renk üzerine yoğunlaşıp, düğünün akışını değiştirmektedir. Gelinlikte de detaylar bu renk üzerine tasarlanır. Tabi ayakkabı da aynı şekilde. Şık, inci beyazı, gipür gibi daha klas bir seçim yapılması halinde ayakkabılarda da inci ve gipür detayı yoğun olarak kullanılır. Tabi bu önce sizin zevkinizdir. Çim üzerinde kır düğünü tercih edilmiş ise gelin eğlenceli olarak tasarlanmış bir spor ayakkabı dahi tercih edebilir. Bu tip düğünlerde topuklu ayakkabı giyilmesi zaten uygun olmaz. Bütün ayrıntıların belirleyicisi sizsinizdir. 2017’de kullanılan gelin ayakkabıları yaz modası üzerinden spor ve dolgu topuk ayakkabılardır. Genellikle fotoğraf çekimlerinde yüksek topuklu işlemeli ayakkabılar tercih edilir.

Ayakkabı Ve Taç Arasındaki Şıklık Nasıl Sağlanmalıdır?

Düğünlerde kır çiçekleri ile bezenmiş taç, aynı tonlarda gelin çiçeği ve ayakkabınızın tabanında aynı renk detayı kullanarak farklı bir algı yakalayabilirsiniz. Kendi moda tarzınızı kendiniz yaratabilir, farklı kişilere de önderlik etmiş olabilirsiniz. Taç ve ayakkabı arasındaki bir bağlantıda saman iplik olarak nitelendirilen süs objesidir. Ayakkabının üst kısmında da ip detayından yararlanarak tacınızla bütünlük sağlamış olursunuz.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.