Bindallı

Geçmişten günümüze kültürümüzde yer edinmiş olan bindallı, Setrinur ayrıcalıkları ile sizlerle. Geleneksel çizgilerden ve renklerden oluşan kaftanlar hala en görkemli kıyafetler arasında yer alıyor. Ayak ucuna kadar ulaşan bu giysiler, işlemeli ve desen bezemeleri ile her kadının vazgeçilmezi olacaktır. Düğünlere tarihi bir hava katan ürünlerin bu kadar yaygınlaşmasının bir sebebi de tabi ki popüler kültür ve TV dizileridir. Kırmızı renk ve kadife kumaştan üretilerek yaygınlaşan kaftanlar, artık modern teknoloji sayesinde daha çeşitli bir hal almıştır.

Eğer yaz aylarında sıcaktan bunalmak istemiyorsanız saten modelleri tercih edebilirsiniz. Her vücut tipine uygun şekilde üretile tesettür kaftanlar, muhafazakâr yaşam tarzına da çok uyacaktır. Tarzından ödün vermek istemeyenlerin tercihi olarak, tüm sezon moda anlayışına uygun olarak üretilmektedir. Kısacası tercih yapmak için önünüzde bolca seçenek bulunuyor. Ayrıca kaftan seçiminde içine giyeceğin giysinin de önemi büyüktür. Takım halinde bütünlük göstermesi için kaftan ve abiyeyi Setrinur üzerinden satın alabilirsiniz.

 
Fotoğraf Galerisi
 
Sıkça Sorulanlar
 
Aktif Kampanyalar
 
Stet clita kasd gubergren, no sea takimata
Duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.
Teklif Formu

    Whatsapp
    Setr-i Nur
    Setr-i Nur
    Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
    Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.