15.12.2020
30.919
Gelinlik

 

2022- 2023 de Ön Plana Çıkacak 5 Gelinlik Modeli

Her genç kız, daha çocukluk yaşlarından itibaren düğün gününün ve bu özel günde giyeceği gelinliğin hayalini kurmaya başlar. Gelinlik, her kadına yakışan, masumiyeti simgeleyen bir elbisedir. Ancak her gelinlik her vücut tipine uygun değildir. Bu nedenle kişiler, gelinlik modelleri arasından tercihte bulunmadan önce vücut tipini belirlemeli ve gelinlik seçimi bu yönde yapılmalıdır. Öte yandan her yıl farklı gelinlik modelleri ön plana çıkmaktadır. Bu gelinlik modellerinin hepsi göz alıcı olsa da, kendinizi en iyi hissedeceğiniz modeli tercih etmeniz oldukça önemlidir. Bu anlamda 2022-2023 gelinlik modelleri arasından dikkat çekenleri inceleyerek kendiniz için en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

2022-2023 Gelinlik Modelleri 

1-Gelinliklerde Katlı Etekler

2022-2023 sezonunda en çok karşımıza çıkan gelinlik modelleri arasında, kat kat ve fırfır detaylı gelinlikler de yer alıyor. Prenses kesim gelinlik modellerini çok daha gösterişli hale getiren bu katlar, düz kesim gelinlik modellerine de hareketlilik katıyor. Ünlü modacıların koleksiyonlarında da yer bulan bu fırfır detaylı gelinlikler, her gelin adayı için uygun olmayabilir. Ancak klasik gelinlik anlayışının dışına çıkmak isteyen ve farklı olmayı seven gelin adayları için bu gelinlikler oldukça uygun bir seçim olacaktır.

2- Pelerinli Gelinlikler

2022 gelinlik koleksiyonlarında kendisine yer bulan pelerinli gelinlik modelleri, 2022 sezonunda da karşımıza çıkacak. Yerlere kadar uzanan uzun pelerinlerden, omuzlardan aşağıya doğru dökülerek dirseklerde son bulan modellere kadar pek çok pelerinli gelinlik seçeneği mevcuttur. Özellikle yaz düğünleri için tercih edilebilecek bu model, duvak takmak için çok da uygun değildir. Çünkü hem duvak hem de pelerin kullanımı karmaşık bir görünüme neden olabilir.

3- Fiyonk Detaylı Gelinlikler

Bu sezon fiyonk detaylı gelinlikler sıklıkla tercih edilecek. 2022 sezonunda da kullanılan fiyonklar, görkemli bir görüntü ortaya koyuyor. Ancak gelinliklerde fiyonk kullanımının en önemli avantajı ise, gelinlere asillik ve zarafet katmasıdır.

4- Kollu Gelinlikler

Son birkaç yıldır gelinlik modasına damga vuran kollu gelinlikler, 2022-2023 gelinlik modelleri arasında da karşımıza çıkıyor. Uzun kollar, gelinlere romantik bir hava katmalarının yanında, oldukça şık ve zarif bir görüntü sergilemelerini sağlıyor.

5- Prenses Kesim Gelinlikler

Prenses kesim gelinlikler; sadece 2022-2023 sezonunun değil, hemen her sezonun trend gelinlik modellerinden birisidir. Özellikle bel ve basen bölgesindeki fazlalıklardan şikâyet eden ya da gösterişi seven gelinler için prenses model gelinlikler, en ideal seçenekler arasında yer almaktadır.

 
Fotoğraf Galerisi

 

 

Bize Sorabilirsiniz

 
Aktif Kampanyalar
 
Stet clita kasd gubergren, no sea takimata
Duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.
Teklif Formu

    Whatsapp
    Setr-i Nur
    Setr-i Nur
    Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
    Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.