Tesettür Giyim Özel Parçaları

28.03.2017
4.271
Tesettür Giyim Özel Parçaları

Her sezon moda tasarımcıları tarafından gerek açık gerekse tesettürlü bayanlar için sunulan kıyafet seçenekleri yenilenmeye devam ediyor. Modayı yakından takip eden bayanlar ise dolaplarındaki kıyafetleri her sene yenilemeye özen gösteriyor. Sizde özel bir davete ya da bir kutlamaya katılacakken giydiğiniz parçaların herkes tarafından dikkat çekmesini istiyorsanız modaya uygun giyinmeye dikkat etmelisiniz.

 

Her sene yenilenen tesettür giyim özel parçaları her türlü vücut ölçülerine sahip kadınlara hitap ediyor. Boyu Normalden daha uzun olan bayanların tesettür abiye modelleri tercih ederken boyunu olduğundan daha uzun gösterecek kıyafetleri kullanmaktan kaçınması gerekiyor. Çünkü boyun uzun görünmesi her ne kadar önemli olsa da boyunuz zaten diğer kadınlardan uzunsa boyunuzu daha uzun göstermek hoş bir görüntü yaratmayacaktır. Bunun yerine tercih edeceğiniz abiye modellerini ayakkabınızı kapatacak tarzda seçerek ayağınıza kısa topuklu ya da normal ayakkabılar tercih etmeniz daha uygun olacaktır. Bu sayede hem şıklığınızdan ödül vermeyecek hem de boyunuzun aşırı uzun görünmesini engelleyeceksiniz.

 

Boynuz normalden daha kısa ise seçeceğiniz tesettür abiye elbise modelinin sizi zarif göstermesine dikkat etmeniz gerekiyor. Giydiğiniz elbisenin diğer modellere göre daha ince detaylara sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Bu elbiselerin altına normal boydaki topuklu ayakkabıları ya da uzun topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Boyunuzu uzun göstermek için tercih edeceğiniz elbisenin vücudunuzu mümkün olduğunca sarması gerekiyor. Bu elbiselerin altına kalın topuklu ayakkabılar yerine ince topuklu ayakkabılar tercih etmeniz daha hoş bir görüntü sunacaktır.

 

Tesettür abiye modelleri 2017 sezonunda genellikle mint yeşili ve bordo renkleri tercih ediliyor. Elbisenin rengi ve kesimi kadar elbise ile birlikte tercih edeceğiniz aksesuarları mı daha büyük bir önemi bulunuyor. Elbise ile birlikte tercih edeceğiniz çanta ve takıların renk tonunun giydiğiniz elbise ve ayakkabı ile uyumlu olması gerekiyor. Setr-i Nur abiye modelleri arasından hem yeni sezona uygun çeşitleri bir arada görüntüleyebilir hem de uygun fiyat avantajları sayesinde alışveriş yaparken bütçenizi de koruyabilirsiniz. Büyük beden abiye modellerinin yanı sıra her tarza uygun tesettür abiye modelleri de bir arada Setr-i Nur abiye de sizi bekliyor.

 

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.