Bayan Elbise Modellerinde 2017 Trendleri

20.05.2017
2.063
Bayan Elbise Modellerinde 2017 Trendleri

Setr-i Nur Bayan Elbise Modellerinde 2017 Trendleri

Şık görünmek ve şık giyinmek isteyen bayanlar için elbise modellerinde 2017 trendlerini derledik. Düğün ya da diğer merasimlerde herkes tarafından beğenilen ve üzerinizde şık duran bir elbiseye sahip olmak oldukça zor. Günlerce sürebilen elbise seçimleri kararsız bayanların kabusu olup son güne kadar elbise seçimini etkileyebiliyor. Üstüne bir de boy ve kilo standartlarının elbise ile uyumlu hale getirilmesi söz konusu olunca diyet sezonu kapımızda zil çalıyor.
2017 yılında da bir önceki yıllarda olduğu gibi birbirinden güzel elbise modelleri var. Bayanların renk seçimlerinde ağırlıklı olan pembe renklerin ötesine gidilerek, mavi ve kırmızı konseptin ağırlıkta olduğu görülüyor. Mavi ve kırmızı elbiseler aydınlık ve açık alanlarda fark edilmenizi kolaylaştıran iyi bir seçim olacaktır. İster beyaz tenli ister koyu tenli olun bu elbiseler size çok yakışacak.
Bayan elbise modellerinde 2017 trend stillerinde ince bel ve omuza sahip olanlar için balık modeller önerilmektedir. Balık modellerinde bacakların durumuna göre diz hizası ya da uzun etek parçaları tercih edilebilir. Elbiselerin tek parça olması ise önemli husus. Üst kısmı ayrı etek kısmı ayrı elbise modelleri bu yılın modası değil.
Elbise modellerinde kilosu biraz daha orta olanlar için ise etek kısmı genişleyen özellikte balerin olarak tabir ettiğimiz etekler tercihiniz olmalı. 2017 yılında balerin etekler sayesinde daha az kilolu görünebilirsiniz. Ayrıca kilolarına güvenmeyen bayanlar için açık renk kıyafetler yerine siyah ve lacivert elbiseler öneriyoruz.
Elbiselerin omuz ile birleşen kısımlarında ise ince askıların devam ettiğini ve bu askıların elbise ile aynı renkte seçilmesi gerektiğini müşahede ediyoruz. Elbisenin göğüs üstünde yer alan ve koyun kısmı olarak isimlendirdiğimiz bölümünde ise bir açıklık ve genişlik tercih edilmekte. Bununla beraber derin dekoltelere varan açıklıklar önerilmemekte, dekolte yerine zarafete önem verilerek şık elbiselere yönelmek gerekiyor.
Bayanların elbise seçmeleri erkekler kadar kolay olmuyor. Erkekler kolay alışveriş yapabilen ve sıkılan yapıya sahipken bayanların daha fazla efor sarf ederek günlerce elbise araması gerekiyor. İyi bir elbise için ise önceden araştırma yapılmalıdır.

Setr-i Nur

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.