Setr-i Nur 2019 Porselen Makyaj Önerileri

13.02.2019
4.210
Setr-i Nur 2019 Porselen Makyaj Önerileri

            Kadınların güzel görünme arzuları yıllardır süre gelmiş bir serüvendir. Bu serüvenin bir parçası haline gelen makyaj da kendini daha iyi hissetmek isteyen birçok kadının artık günlük hayatta dahi sık sık kullandığı bir konum halini almıştır.

            Porselen makyaj ise bunların bir tık daha ilerisindedir. Genellikle davet, gelin makyajı ve fotoğraf çekimi gibi özel günlerde kullanılan bu makyaj doğru tercihler ile cildinizin pürüzsüz kısaca muhteşem görünmesini sağlamaktadır. Kişinin tercihine kalmış olan porselen makyaj ister göz makyajına ağırlık vererek isterseniz de dudak makyajına ağırlık vererek yapıla bilmektedir. Tıpkı kıyafetler, gelinlikler, çantalar gibi makyajlarda da trend olan renkler boy göstermektedir.  2019 makyaj trendlerinden bahsedecek olursak parlak makyaj malzemelerinin öne çıktığı görsekte ışıltıdan hoşlanmayan gelinler için ise soft renklerin yanı sıra neredeyse hiç yapılmamış gibi gözüken makyaj modelleri de bulunmaktadır.

            Makyaj seçimlerine karar vermek basit gözüken ancak fazla ayrıntısı bulunan bir güzellik aracıdır. İyi gözükmek için doğru seçimlerin yapılması çok önemlidir. Bu sebeple her göz rengine, kıyafet seçimine, yüz hatlarına göre tercihler de bulunmak gerekmektedir.

            2019 yılı trend makyaj modellerini açmak gerekirse;

            Sade makyajdan yana olanlar için ten rengiyle en uyumlu tonlar seçilmelidir. Ten renginde fondöten, toprak yada açık pembe tonlarında farlar, nute rujlar, eyeliner ve rimelin düğün gününüzde sade şık ve trend olmak için bu yıl yeterli olduğu gözükmektedir.

            Göz makyajını önde tutmak isteyenler için bu yıl metalik farlar dikkat çekmektedir. Bu far tercihi özellikle her makyaj türüne yakışan kahverengi gözler için uygun olduğu gözükmektedir.

            2019 yılı dudak makyajına bakıldığında ise mat renklerin öne çıktığı görülmektedir. Kırmızı, bordo gibi koyu renkleri tercih edecek gelinlerin dudak yapısının kalın olmasına dikkat etmesi gerekmektedir. Çünkü koyu renkler ince dudakları daha da inceltmektedir.

            Romantik bir düğün gerçekleştirecek olan gelin adayları bu yıl pembe tonları tercih ederek en doğru kararı vereceklerdir. Pembenin kendine uygun tonunu gözlerinde, elmacık kemiklerinde hatta isterseniz dudaklarınızda da doğru bölgeleri aydınlatıcı ile destekleyerek bu yılın trendleri arasına girebilirsiniz.

            Setr-i Nur tüm bu ayrıntılar dahilinde her yıl trend makyajları takip ederek makyajlarını gerçekleştirse de “moda kendinize yakışandır.” sözünü destekleyerek sizlerin de istekleri doğrultusunda en güzel anınızı en güzel şekilde taçlandırmak adına burada bulunmaktadır.

https://www.instagram.com/p/Bt0e_IfFBVj/
https://www.instagram.com/p/Btd8IIKFTgV/
https://www.instagram.com/p/BtbmIcRF62E/
https://www.instagram.com/p/BtTQajtlQce/
https://www.instagram.com/p/BtJ3jkElw4M/
Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.