Ünlü Gelinlik Markalarını Geride Bırakmaya Devam Ediyoruz..

08.05.2017
4.795
Ünlü Gelinlik Markalarını Geride Bırakmaya Devam Ediyoruz..

Ünlü Gelinlik Markalarını Geride Bırakmaya Devam Ediyoruz

20 metrekare bir alanda tesettür modasına yön vermek amacı ile kurulan Setr-i Nur başarılı çalışmaları ile kısa süre içerisinde büyümüş ve Türkiye’de tesettür modasına yön vermeyi başaran lider firmalar arasına girmiştir. Başarılı bir ekip ile her zaman yenilikçi tasarımlar ortaya çıkartan ve kalitesine ilk günden itibaren taviz vermeden devam eden Setr-i Nur bu özelliği ile kısa süre içerisinde Türkiye’deki muhafazakar kesimin tamamına ulaşmayı başarmış, pek çok büyük tesettür markasını geride bırakarak en beğenilen markalar arasına girmiştir. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak yeni çalışanlar istihdam etmeyi başaran Setr-i Nur bu özelliği ile de Türkiye’de ilklere imza atmış, geniş bir ekip ile başarının sırrını ortaya koymuştur.

Tesettür modasına yenilikler kazandıran ve kazandırmaya da devam eden Setr-i Nur markası gelinlik sektöründe de aynı başarıyı yakalamış ve tesettür gelinlik modasına yenilikler kazandırmıştır. Ünlü gelinlik markalarını geride bırakan ve özel tasarım gelinlik modelleri ile evlilik içerisinde olan kapalı bayanların gönlünde taht kuran Setr-i Nur sadece görsel güzelliği değil aynı zamanda kalitesi ile de tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Tesettür gelinlik modellerinde daha önceleri tercih edilmekte olan sadeliği ve klasik görünümü değiştirerek yenilikçi tasarımlara imza atan Setr-i Nur ekibi sadece tek bir de renge bağlı kalmamış farklı renk seçenekleri ile de ilgi çekmeyi başarmıştır.

Türkiye’nin Tesettür Gelinlik Markası: Setr-i Nur

Tesettür giyim ve tesettür gelinlik sektöründe her geçen gün artan rakiplere rağmen sektördeki yerini korumayı başaran Setr-i Nur pek çok ünlü gelinlik markasını geride bırakmaya devam ediyor. Farklı, şık ve muhafazakar kesime uygun olan gelinlikleri ile her bayana hitap etmeyi başaran Setr-i Nur markası istediğiniz tüm gelinlik modellerini farklı renkler ile veya size özel bedenler ile tekrar dikerek hazırlamaktadır. Ünlü gelinlik markalarının gerçekleştirmediği pek çok hizmeti gerçekleştirerek sektörün lider firmaları arasına girmeye hak kazanan Setr-i Nur markası farklı firmalar ve moda dünyasına yön veren kişi ve kurumlar tarafından takip edilmekte, takdir görmektedir.

Tesettür gelinlik sektöründe rakiplerin artması ile birlikte daha güçlü bir yapıya bürünün ve bundan güç alarak yenilikçi tasarımlara imza atan Setr-i Nur markasının en popüler tesettür gelinlik modelleri ise Leyvali, Güldeva, Didem ve Mavi Duru oluyor. Hayalini kurduğunuz o gelinliğe ulaşmanızı sağlayan Setr-i Nur markası aynı zamanda beğendiğiniz gelinliği istediğiniz farklı renklerde ve bedenlerde yeniden dikerek sizlere özel olarak hazırlamaktadır. Sizin için en özel gün olan düğün töreninizde en özel gelinliğe ulaşmanız için yanınızda olan Setr-i Nur bu bağlamda en özel tasarımları koleksiyonunda bulunduruyor.

Kalitesi ile Ünlü Gelinlik Markalarını Geride Bırakıyor

Kaliteli ve şık tesettür gelinlik modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Setr-i Nur ünlü gelinlik markalarını geride bırakmaya devam eder iken tüm Türkiye’de tasarımları ile kadınların düğün törenlerinde gelinliklerini tercih ettikleri marka oluyor. 2000 yılında sadece 20 metrekarelik bir alanda kurulan ancak şuanda tüm Türkiye’de pek çok ilde farklı mağazaları ile hizmet sunmanın haklı gururunu yaşamakta olan Setr-i Nur bu gurur ile her zaman yenilikçi ürünlere koleksiyonunda yer vermeyi hedef olarak benimsemiştir.

Her zaman yakalamış olduğu başarıyı gerek çalışma arkadaşları, gerekse de müşterileri ile paylaşarak gücüne güç katan Setr-i Nur büyük bir aile olarak tesettür modasına ve tesettür gelinlik sektöründeki başarısını ileriye yönelik devam ettiriyor.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.