Bindallı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Bindallı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Genç kızların kına gecelerin de, en güzelinin kendisin de olmasını istemektedirler. Güzellik göreceli bir kavram olsa da güncel modaya ayak uydurmak da moda uyumu açısından fazlasıyla önemlidir. Bindallı almadan önce ilk olarak kara vermeniz gereken ne tarz bir model istediğiniz konusudur. 

Bindallı Modelleri 

Satın alım öncesi bir çok kadın gibi kabarık etekleri hepimiz sevmekteyiz. Fakat bindallı seçimi yaparken kabarık ve tarlatan içerikli modeller genelde armut tipi vücuda sahip olan gelin adaylarının, kalça ve basenlerini gizlemeleri için güzel bir seçenek olarak kabul edilebilir.

İlla ki kabarık bindallı modelleri tercihi yapmak isteyen gelin adayları için tavsiyelerimizden birisi de tarlatanı tül ile yapılmış olan modelleri tercih etmeleridir.Tarlatan seçimi farklı bir biçimde çemberlerden yapılmaktadır ve en iyi şekli ise az çember ve fazlasıyla kumaş kullanılarak dikilen modelidir.

Kabarık ve kat kat tül ile yapılmış olursa etek görüntüsü daha estetik ve daha hoş gözükmesine yardımcı olacaktır. 

Dantelli Bindallı Modeli 

Dantel bildiğimiz gibi, her zaman her kıyafetin daha zarif bir şekilde durmasını sağlamaktadır. Bu sebepten dolayı detaylı ince kesim tercih eden gelin adayları için kına kıyafetlerine hareket katma, şık ve fazlasıyla zarif olabilmeleri için dantelli modeller tercih edilebilir. Danteli sevdiği gibi gözlerin üzerinde olmasını da seven gelinler için kumaş ya da detaylı kesim ile , kemer ve türevleri gibi aksesuarlar ile de kıyafetlerini şık bir hale getirebilirler.

Renkli Bindallı Modeli

Bindallı renklerinden bahsedince akla ilk gelen, bordo, kırmızı  yada yeşil tonları gelir. Modanın son zamanlarda değişmesi ile daha farklı renklerde bindallı modelleri de zaman zaman fazla talep görmeyi başarıyor. Sevmiş olduğu renkleri de kına kıyafetlerinde kullanmaya başlamış olan gelinler lila, turkuaz, mor, pembe renklerinin farklı tonlarında da seçim yapabiliyorlar.

Üç Etek Bindallı Modeli 

Standart klasik kesim seçenekleri arasında olan üç etek modelleri , klasik kaftan eteğinin üç ayrı bölüme ayrılmış halidir diyebiliriz. Bu çeşit modellerde yan taraflarda yırtmaçlar da bulunabilir. Genel olarak baktığımızda şalvar içeren modeller ile tercih edilmiş olsa da, etekli olan modelleri de kullanılabilir modeller olarak da tercih edilir.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.