Kına Kıyafeti Modelleri

Kına Kıyafeti Modelleri

Evlilikten önce yaşanacak en güzel aktivitelerden birisi de kınadır. Akrabalar, arkadaşlar ve sevdikleriniz ile yapılan kına gecelerinde gelin, en dikkat çekici kişilerden birisidir. Bu dikkat çekicilik ise kına kıyafeti modelleri ile birlikte daha da artabiliyor. Türk kültürünün en eski geleneklerinden olan bu kıyafetler, günümüzde farklı çeşitleri ile karşımıza çıkabiliyor. Tabi ki iyi bir kına gecesi için kıyafetiniz de geceye uyumlu olmalıdır.  Aksesuarlar, nedimeler, hediyelikler, masalar gibi birçok şey konsepte uygun hazırlanmalıdır.

Gelenekselliği ve modernizmi bir arada buluşturan Setrinur, giymekten zevk alacağınız tasarımları sizlere sunmaktadır. Konu hakkında hiçbir tecrübeniz bulunmasa bile bulunan tasarımlardan fikir edinebilirsiniz. Bindallı ve kaftan modelleri günümüzde sıkça tercih edilen seçeneklerden birisidir. Bu kıyafetlerinde renk seçenekleri farklı olduğu için kadınlara geniş bir yelpaze sunabiliyor. Bu sayede hem sadece hem şık veya detaylı işlemelere sahip elbiseleri bulmak daha kolay oluyor. İhtiyacınıza uygun birçok tasarım bir tık ötenizde.

Kına Gecesi Trendleri

Moda dünyasının en yeni trendlerini karşınıza çıkaran Setrinur, size unutamayacağınız bir kına gecesi vaat ediyor. Mat renkler, düz kesim, karışık çizgiler gibi ince işçilik gerektiren kına kıyafeti modelleri iyi bir makyaj ile sizi ön plana çıkartacaktır. Doğal çiçek ve yaprak işlemelerinin yanı sıra dantellerle bezenmiş bu kıyafetler, benzersiz bir gece yaşamanızda yardımcı olacaktır. El emeği ile üretilerek vitrinleri süsleyen ürünler, değerli taşlar veya ham ipek ile birlikte özel bir bütünlük yakalıyor. Renk uyumunu yakalamakta başarılıysanız, zıtlıktan mükemmellik oluşturabilirsiniz.

Siyah, kırmızı, mavi, bordo gibi birçok renk favorileriniz arasına girecektir. Her konsepte uygun bindallı ve kaftanlar ile hayalinizdeki düğüne bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Bunun yanında klasik tasarımlara püskül ve tüy ekleyerek zenginleştirmeler yapılabilmektedir. Kına gecenizi planlamakta güçlük çekiyorsanız, bir profesyonelden yardım alabilirsiniz. Setrinur üzerinden ürünlerimize göz atarak, kına başı tasarımı, hazır duvaklar ve feraye modellerini inceleyebilirsiniz. Şık görünüşlere farklı olarak ulaşmak, alışılmışın dışına çıkmak artık geleceğin modası haline geldi. Sıradan kıyafetler yerine bu ürünlerle çevrenizdeki herkesin bakış açısını değiştirebilirsiniz.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.