Her Stile Uygun Tesettür Tunik Modelleri

05.04.2017
3.552
Her Stile Uygun Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür Markalarda Dikkat Etmemiz Gerekenler.

Her sezon yenilenen moda ile birlikte tesettürlü ve açık kadınlar için sunulan kıyafet modelleri ve özellikle sezonda kullanılan renkler yenileniyor. Siz de modayı yakından takip ediyorsanız, tercih ettiğiniz tesettür marka moda ile ne kadar alakalı diye kontrol etmeniz gerekiyor.

Tesettürlü kadınlara özel farklı birçok kıyafet modeli bulunuyor. Bu sezonun ilkbahar ve yaz sezonunda en çok kullanılan parçalardan bir tanesi de tunikler. Tesettür tunik modelleri sayesinde siz de şıklığınız ile çevrenizdekilerin dikkatini çekebilirsiniz. Tesettür tunik modelleri 2017 sezonunda genellikle açık renkler tercih ediliyor. Açık pembe, mavi ve yeşil renkleri bu sene kreasyonlarda sıklıkla görüyoruz. Buna bağlı olarak tuniklerin sade modelleri tercih edilirken, çeşitli taş işlemeli olanları da kullanılıyor. Günlük kullanımda daha sade modeller tercih edilirken, özel bir yere gidecekken taş işlemeli modelleri de tercih edebilirsiniz.

Tesettür marka abiye modellerinde ise bu sene daha çok mint yeşili, pudra, mor ve lacivert renkler hakim. Abiye modellerinde renklerin olduğu kadar tarzların da büyük önemi bulunuyor. Ayrıca bu kıyafetleri vücudunuza uygun olarak tercih etmeniz gerekiyor.

Tesettür abiye modelleri için farklı vücut özelliklerine göre farklı model seçenekleri bulunuyor. Kilolu bayanların abiye elbise tercih ederken fazla kilolarını kapatacak tercihler yapması gerekiyor. Bu konuda da giyeceğiniz abiye elbiselerin daha vücudu saran ve hatları ortaya çıkaran modeller yerine daha bol kesimli ve salaş tarzda olması gerekiyor. Boyunuzu daha uzun göstermek ve daha zarif görünmek için abiyelerin altına topuklu ayakkabı da tercih edebilirsiniz.

Daha zayıf bayanların ise abiye elbise tercih ederken mümkün olduğu kadar vücut hatlarını ortaya çıkartması gerekiyor. Tesettür abiye modellerinde siz de vücudunuzu saran modelleri tercih ederek kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Boyunuz kısa ise topuklu ayakkabı giyerek boyunuzu normalden uzun gösterebilirsiniz. Tercih edeceğiniz abiye elbisenin etekleri salaş tarzda ise giydiğiniz topuklu ayakkabının ince topuklu olmaması gerekiyor.

Siz de birbirinden farklı tesettür giyim ürünlerini tek bir çatı altında Setr-i Nur farklı ile inceleyebilirsiniz. Setr-i Nur abiye olarak her zaman siz değerli müşterilerimize son moda ürünleri, uygun fiyatlardan sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Setr-i Nur

Suna YURTALAN

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.