İyi Bir Kına Gecesinde Olması Gerekenler

16.10.2019
2.624
İyi Bir Kına Gecesinde Olması Gerekenler

Her insan birçok kez kına gecesinde bulunmuştur. Fakat yine de iyi bir kına gecesinde olması gerekenleri herkes hatırlayamaz. Setrinur ile bu sorularına cevap bulabilirsin. Duygu dolu anlar, kına yakma uygulaması, türküler ve müzikler eşliğinde her kadın bu anı yaşamaktadır. Geçmişten beri gelen geleneklerimizden biri olmasının yanı sıra tüm akrabalar ile yapılan stres atma uygulamalarından ve eğlencelerinden birisidir. Günümüzde kına gecelerinin konseptleri de bir hayli değişmiş durumda. Bunun sebebi kına gecesinin ülke çapında yaygınlaşmasıdır. Renkli kıyafetler, eğlenceli ve mizahi koreografiler bu gecelerin yıldızı olmaya başlamıştır. Hak vermemek olmaz. Sonuçta her insan bu anları ömrü boyunca hatırlayacaktır. İyi bir gece için her şeyin birbiriyle uyumlu olması gerekiyor. Nedimeler den masalara, sahne tasarımından kıyafetlere kadar özen göstermelisiniz. Neyse ki en azından kıyafet konusu sizler için çözüme ulaştırmaktayız. Model model kaftanlardan bindallılar kadar aradığınız her şeyi Setrinur üzerinde bulabilirsin.

Kına Gecesi Kıyafetleri Nasıl Olmalıdır?

Kadife ve saten kumaştan yapılan bir kaftan kına gecesinde mükemmeliyetçilik arayanlar için uyumlu olacaktır. El emeği kullanılarak özenle yapılan ürünler, gece boyunca seni rahat etmek için üretilmiştir. Tabi ki bütçene uygun hazır dikim kaftanlar da bulunmaktadır. Gösterişi elden bırakmak istemeyenler, işlemeli ve yaldızlı detaylarla bezenmiş kıyafetleri tercih edebilirler. Daha lüks isteyenler taşlı modellere göz atabilir. Tabi ki geceniz için bütçenizi de göz önünde bulundurmanız gerekebilir.

Kabartma, yaprak veya çiçek işlenmiş bindallılar da kına gecesi modelleri arasındadır. Hemen hemen birbirine benzeyen kaftan ve bindallının her ikisi de ihtiyacınız olan görsel zevki size verecektir. Ayrıca çeşitli aksesuarlar ile kıyafetlerinizi zenginleştirme şansınız da bulunuyor. Pelerinli modeller, boyun aksesuarları ve duvak gayet uyumlu seçenekler durumundadır.Gelenekselliği sürdürmek ve yaşatmak için siz web sitemizdeki katalogları inceleyebilirsiniz. Tesettür modasına uygun bir şekilde kadınlar için istenileni veren Setrinur, tüm Türkiye’ye verdiği hizmetler ile kına gecelerinin aranan yüzü haline gelmiştir. Siz de kına gecenizi büyüleyici bir hale çevirmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.