Yeni Sezon Gelinlik Modelleri

09.10.2019
29.090
Yeni Sezon Gelinlik Modelleri

Her kadının ölümsüzleştirmek istediği anlardan bir tanesi düğünüdür. Bu nedenle kusursuz ve göz alıcı bir düğün için her detayı düşünürler. İstediğiniz duygu yoğunluğunu ve güzelliği verecek olan gelinlik modelleri, seni düğünün odak noktası yapacaktır. Dantel işlemeli, dar kesim, tül-etekli, kuyruklu ve tesettürlü birçok model ile tarzınızı ve ruhunu yansıtabilirsin. 2023’ün ve tüm sezonun iddialı modellerini inceleyerek eşinizin ve ailenizin göz bebeği olmak günümüzde oldukça kolay.

 İnternet üzerindeki birçok modeli inceleyerek, kendi örnek gelinliğini çıkartabilirsin. Yapacağınız seçim öncesinde beden ölçülerini bilmek size kolaylık sağlayacaktır. Eğer seçim konusunda yeteneğinize güvenmiyorsan, mağazaları ve interneti ziyaret ederek, bu yılın en çok seçilen gelinliklerine göz atabilirsin. Setrinur üzerinde yer alan tüm tesettürlü gelinlikler klasik bir düğünden göz kamaştırıcı bir düğüne geçiş yapmanızda yardımcı olacaktır.

Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Gelinlik seçerken ünlü tasarımcıların tavsiyelerine mutlaka bakmalısın. Lakin baktığın tasarımlar seni sınırlandırmasın. Eğer özel bir tasarım düşünüyorsan, incelediğin tüm gelinlik modelleri arasındaki özellikleri bir araya getirerek, özgün bir gelinlik oluşturabilirsin. Tabi ki gelinlik seçiminde en önemli bir diğer şey bütçedir. Araştırmalarını bütçe dâhilinde yaparak, imkânlar ile en iyisine ulaşmayı hedeflemelisin. Evlilik zorlu ve uzun bir süreç olduğu için kararsızlıklar yaşaman oldukça doğal. Bu nedenle araştırmaya aylar öncesinde başlaman senin için iyi olacaktır. Bu süre içinde fikir değiştirebilir veya seçtiğin tasarım üzerinde değişiklikler düşünebilirsin.

Gelinlik modelleri önemli olduğu kadar gelinliğin düğünle uyumlu olması gerekiyor. Yani mekana ve ortama uygun bir tercih yapmalısın. Asla eskimeyen modeller arasındaki A kesim modellere göz atabilirsin. Gelinlik deyince birçok insanın aklına beyaz gelinlikler gelse de günümüzde çeşitlilik çok fazla artmış durumda. Bu nedenle alışılmışın dışına çıkarak kendi zevklerini de ön plana almayı denemelisin. Satın almayı düşündüğün ürünlerin kumaşına mutlaka dikkat etmelisin. Kumaş kalitesi ve desenler bir gelinliği baştan aşağı değiştirebilir. Aksesuarlar ve güzel bir duvakla sıradan bir gelinlikle bile harikalar yaratabilirsin. Başlangıç için aklında bir şey yoksa Setrinur üzerindeki modellerden fikir edinebilirsin.

ETİKETLER:
Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.