2018 Abiye Modelleri

17.03.2018
10.947
2018 Abiye Modelleri

2018 Abiye Modelleri

Yeni yıl moda endüstrisinde pek çok ilginç yenilik getirecek ve neyse ki şimdiden 2018 için tüm yeni trendleri görebiliyoruz. Parti sezonu geliyor ve 2018 modasıyla moda stilleri ve hangi abiye türünün bulunduğunu öğrenmenin zamanı geldi.

Klasik

Klasik gece elbiseleri 2018’de de moda. Bacaklarınız mükemmelse kısa bir elbiseyi güvenle seçin. Tercihen monofonik olan resmi bir akşam yemeğinde katı çizgilerle zarif bir elbise seçin. Gereksiz ayrıntılara sahip olmayan, açık bir arka görünüm ile oldukça mütevazi modeller, sade şıklığın temsilcisi konumunda yine en ön safta olacak. Bu tür elbiselerle, üç boyutlu aksesuarları bir araya getirmemekte yarar olduğu notunu da düşmek gerek.

Eğimler Ve Eğilimler

Açık omuzlar her zaman çok nazik ve seksi. Bu tür modeller de yine bu yıl da revaçta. İnce yapılı bir omzunuz varsa, üzerinizde iyi görünecek. Açık omuzlar boynunuzu da görsel olarak uzatır.

Kıymalı-Kasklı Elbiseler

Retro tarzı geri döndü ve geçmiş dönemleri de gördük. 2018 Saçaklı kokteyl elbiseleri daha parlak ve daha göz alıcıdır. Tasarımcılar daha vintage görünmesini sağlamak için metalik ve altın renkli elbiselerle fantastik görüntüler yaratmayı başardılar.

Kokteyl Damla Elbiseleri

Başka bir retro elbise tarzımız var. Tasarımcılar 90’ların süper modellerinin görüntülerinden ilham aldılar ve parlak tonlarda zarif elbiseler yarattılar. Dramatik bir görünüm için basit bir kesim ile bordo ve Marsala ipeksi bir elbise seçebilirsiniz.

Halter Boyunlu Elbiseler

Halter boyun, mayolar ve üstler için daha yaygındır, ancak yine de omuz askısını vurgulamak için yular boyunlu zarif abiyeler en iyi numaradır. 2018 moda trendleri, yular boyunlu elbiselerin inanılmaz fikirlerini içeriyor. Elbiselerin, diz uzunluğuna veya vücudun üst kısmına vurgu yaparak daha uzun ve derinlikli gözükmesi hedefleniyor.

 

Setr-i Nur

Suna Yurtalan

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.