Bahar Modası

09.06.2017
2.971
Bahar Modası

BAHAR MODASI

Uzun bir kışın ardından, kat kat kıyafetlere veda ediyoruz. Baharı gardırobumuzda da karşılamakta fayda var.  Baharla beraber yeni stiller de gündemde. Bu bahar hem rahat hem de farklı tasarımlar göreceğiz.

Dalga, fırfır, büzgü, dantel ve asimetrik kesimler bir arada. Daha çok elbise ve üst giyimde görülmekte.  Aslında kulağa çok karışık gelse de düz dar bir pantolon ile kombin yapılması karışıklığı ortadan kaldıracaktır. Fırfırlı asimetrik dantel elbiseler üst sıralarda bu bahar. Bluzlar da ise dalga ve fırfır ağırlıklı. Pantolon paçaları daha kısa ve püskül- asimetrik kesim detaylı. Doğru kombinle bu bahar çok rahat olacak.

Gayet doğal görünmesine karşın tüm bu detaylar elbiselere ve bluzlara feminen bir tarz katmakta.

Bu bahar her parçada görebileceğiniz metalik ve parlak detaylar var. Çoğunlukla ayakkabı, çanta ve trençkotta göreceğiz. Kısım kızım bu metalik detaylar bluzlarda da görülmekte. Metalik ve parlak ayakkabılar, hem spor hem klasiklerle kolaylıkla kombin yapılabilir.

Bu bahar spor ve rahat kıyafetleriniz bile şık olacak.

Tiril tiril örgü elbiseler bu baharın kurtarıcı parçaları. Hem günlük hayatta spor ayakkabı ile hem gece dışarı çıkarken topuklu ayakkabılarınızla kombin yapabileceğiniz modellerdir. Tek parça elbise ile çok şık yâda çok spor olmak sizin elinizde.

Bu bahar en çok kullanılacak olan aksesuar kemerler. Yalnız sadece pantolon için düşünmeyeceğiz, elbiselerde, trençkotlarda, bluzlarda. Kısacası tüm parçalarda sıkı kemerler kullanıyoruz bu bahar.

Eşofmanlarda ise daha bol kesimler hâkim. Daha rahat daha geniş kesimlerle gündelik hayatınızda daha rahat edeceksiniz.

Doğru parçaları doğru kombinleyerek,  doğru yerde kullandığınız takdirde bu bahar güzel bir stil yaratmış olacaksınız kendinize. Fakat şunu da göz ardı etmemek gerekir ki, doğru olan yeni sezon ürününü alıp giymek değildir. Doğru olan kendi vücut ölçülerinize uygun ürünü bulmaktır. Doğru kıyafetleri giymediğiniz takdirde moda uymuş olacaksınız fakat güzel görünmeyeceksiniz. Unutmayın iyi hissetmek de moda ya dâhil.

Setr-i Nur

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.