2017 Yılında Tesettür Elbise Modellerinde Neleri Tercih Etmeliyiz

08.06.2017
3.062
2017  Yılında Tesettür Elbise Modellerinde Neleri Tercih Etmeliyiz

2017 elbise tesettür elbise modelleri

Bu sene tesettür elbise modellerinde  daha çok yeşiller, saksalar, mürdümler ve  her zamanın vazgeçilmezi siyah ve kahveler kullanılmış. Modellerde elbisenin üst kısmı  belden oturtmalı, etek kısmı aşağıya doğru düz, çan ve kloş inebiliyor. Ayrıca Üst kısmı oturtmalı etek kısmı büzgülü inen ve yerlere kadar uzanan rengarenk elbiseler de var bu sene. Kollar lazer, omuzlar detaylı, bel kısmına da deri kemer  yada kuşak tercih edebilirsiniz. Ya da sade olmasından hoşlanıyorsanız hiç birini kullanmayıp  o şekilde de bırakabilirsiniz.

Kot elbiseler değişik renkleri, modelleri ve detaylarıyla vitrinleri yine süslüyor. Deri detaylı elbiseler, çiçek desenli elbiseler, iki rengin aynı anda kullanıldığı elbiseler, baskılı elbiseler  bu sene size  bol bol seçme imkanı sağlıyor.

Tek renk olarak seçilen elbiselerde, yakasına, kollarına metal düğmeler ya da zincirlerle hareket kazandırılmış. Bu sene elbise modelleri gerçekten çok ve tercih eden için spor, klasik giyinenler için sade ve şık rengarenk elbiselerle seçmekte zorlanacaksınız.

İster gündelik giyim, ister özel bir davet için olsun,  size yakışan tarzınızı yansıtan elbiseler giyim mağazalarında sizleri beklemekte. Artık farklı renkler ve modeller denemek istiyorum diyorsanız  işte bu sene sizin seneniz olmalı. Hem kendinizi hem çevrenizi şaşırtın  bence. Hem tesettürlü hem de modern görüntünüz ve tavrınızla bulunduğunuz mekanın ilgi odağı olabilirlersiniz. Unutmayalım ki yakışanı giymek elbette ki önemli ama modern olmakta bir o kadar önemli.

Jeanlerden yapılmış bol pantolonlar, tunikler, geniş gömleklerde hem tek basına diğer kıyafetler ike kullanılabilir hem de Jean on Jean modasına uygun olarak kot pantolon veya kot etek üzerine yine kot gömlekle veya kot tunik tercih edilebilir. Hem de bu kıyafetleri satın aldığınız taşlar ve etiketler ile de farklılaştırabilir ve kendinize özgü hale getirebilirsiniz.

 

Setr-i Nur

 

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.