Abiye Elbise Ve Ayakkabı Uyumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler.

15.10.2017
4.185
Abiye Elbise Ve Ayakkabı Uyumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler.

Abiye Elbise ve Ayakkabı Uyumu Nasıl Olmalıdır.

Abiye elbise seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de uyumlu ayakkabı seçiminin yapılabilmesidir. Başarılı olarak seçilebilen abiye ayakkabı hem kıyafetinizin güzelliğini tamamlayacak hem de ortaya çok daha şık bir görselliğin çıkmasını sağlayacaktır. Bu uyum birbiri ile aynı olan renklerin seçimi ile gerçekleştirilebileceği gibi aynı zamanda kontrast renkler kullanılarak ta sağlanabilmektedir.

Düz siyah, beyaz ya da kırmızı gibi çok tercih edilen renkler için son derece şık tasarımlara sahip olan aynı renk ayakkabılar bulmak çok daha kolayken bunların dışında kalan renkler için gümüş abiye ayakkabılar ya da altın rengi abiye ayakkabılar son derece uygun seçenekler oluşturmaktadır.

Pek çok moda evi anlaşmalı ayakkabı üreticileri ile çalışmakta ve müşterilerine satın almış oldukları elbisede kullanılan kumaşın aynısından üretilen abiye ayakkabı satın alma imkanı sunmaktadır. Böylelikle abiye elbiseniz ile uyumlu abiye ayakkabılar aramaktan kurtulurken aynı zamanda özel sipariş ile üretilen ayakkabılar olması ayağınızın hem çok daha rahat etmesini sağlayacak hem de birebir uyumlu ayakkabıları satın almanızı sağlayacaktır. Özel sipariş abiye ayakkabı yaptırırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta teslim alınacak olan tarih konusunda kesin olarak anlaşmaya varılması, ayakkabının modeli hakkında karşılıklı iki tarafın çizim üzerinde mutabakata vardıktan sonra üretime başlanması ve mümkün olduğunca tüm bu maddelerin üzerinde yazılı bulunduğu bir sözleşme imzalanarak siparişin verilmesidir.

Setr-i Nur

Suna Yurtalan

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.