Rahat Elbise Modelleri 2017

14.06.2017
2.465
Rahat Elbise Modelleri 2017

Rahat Elbise Modelleri

Yaz aylarında sıcaklar kapımıza dayandı. Artık giydiğimiz kıyafetler üzerimize fazla gelmekte ve sıcaklık seviyesini tırmandırmaktadır. Bu sebeple sıcaklıkları bir nebze olduk daha az hissetmek ve yaz aylarında daha rahat hareket edebilmek için rahat elbiseler tercih etmekteyiz.
Rahat elbiseler denince akla genellikle bol elbiseler gelmektedir. Fakat aynı zaman penyeden, jarseden üretilmiş elbiseler tam vücudunuza göre olarak tercih edildiğinde de oldukça rahatlık sağlayacaktır. Fakat daha ince ve elastanlı kumaşları kullanabilmek için vücudunuz da daha az kusur olması gerekmektedir. Bu sebeple daha şekilli bir şekilli vücutta ince kumaşlardan, eşofman kumaşlarından yapılmış tün elbiseleri tercih edebilirsiniz.
Öte yandan son zamanda tişört elbiseler oldukça modadır. Bu elbiseler sayesinde hem modern ve spor durulmakta hem de günlük olarak kullanımı oldukça kolay olmakta. Bu elbiseler oversive bir tişörtü elbise gibi giymektir. Üstelik sıcaklar da sizi hiç bunaltmamaktadır. Diğer yandan yine polo kumaşlarından yapılmış olan dokuma elbiselerin de kullanımı oldukça rahattır. Salaş bir görüntüsen ziyada daha derli toplu bir görüntü sağlamaktadır fakat içerisinde sıkışma hissin kesinlikle yaşamamaktasınız. Oldukça yumuşak ve şekil olan bir kumaş olduğu için vücudunuzun şeklini kolayca alıp size rahatlık sağlayacaktır.
İnce tül gibi kumaşlardan yapılmış ip askılı be göğsün hemen altından başlayan elbiseler de oldukça kullanışlıdır. Bu elbiselerin boylarını istediğiniz gibi seçebileceksiniz. Hem mini boylar hem midi boylar hem de maksi boylar oldukça fazla tercih edilmektedir.
Bunların yanı sıra çok çok açık renklerdeki elbiselerde vücudunuz daha fazla belli olacağı için çok fazla rahat olamayabilirsiniz. Bunun yerine kumaş astarlı açık renkli elbiseler veya biraz daha tok kumaşlardan daha orta tonlarda elbiseleri tercih edebilirsiniz. Elbiselerde çok fazla karışık desenleri değil daha sade tonları tercih edin.

Setr-i Nur

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.