Mezuniyet İçin Abiye Önerileri

13.07.2017
3.218
Mezuniyet İçin Abiye Önerileri

Mezuniyet İçin Abiyeler

Sonunda mezun oluyorsunuz. Bir okul döneminin bitişiyle beraber bunu kutlamak için mezuniyet törenlerine gidiyor ve mezuniyet yemeklerine gidiyorsunuz. Fakat burada nasıl bir kıyafet giyeceğinizi bilmiyorsunuz. O zaman sizlere vereceğim birkaç tavsiyeyi değerlendirebilirsini.

Öncelikle liseden mi yoksa üniversiteden mi mezun olduğunuza göre bir ayrım yapalım. Liseden mezun olacak genç kızların yaşları daha küçüktür. Daha genç olmalarından dolayı da ağır, taşlı elbiselet tercih etmemeleri daha doğru olur. Bu sayede yaşlı ve büyük görünmemiş olurlar. Bunun yanı ek olarak zaten mezuniyetler yaz aylarına denk geliyor. Bu nedenle daha ince ve efil efil kıyafetler tercih edilebilir. Buna ek olarak dar midi boylarda beyaz, pembe, göz mavisi, ekru tonlarında sadece elbise modelleri de tercih edebilirler. Bu elbiseler hem ağır durmazlar hem de biraz daha ciddi ve olgun görünmek isteyen genç kızların isteklerini karşılarlar. Bunun yanı sıra balık elbise modelleri, prenses modelleri veya yerlere kadar ağır bir abiye de tercih edilmemelidir. Bunlar genç kızlar için hiç uygun durmayan modeller olacaktır.

Öte yandan üniversiteden mezun olacak olan kişiler için seçenekler biraz daha fazladır. Artık pek de küçük olmayan kızlar daha ağır ve yaşlarına göre modeller tercih edebilirler fakat yapılan en büyük hata vücuda göre giyinmemek olmaktadır. Genel olarak yine yaz aylarına denk gelmesi açısından koyu renklere pek fazla yönelinmemelidir. Bunun yanı sıra balık modeller tercih edilebilir fakat çok cırt renkler veya çok taşlı tercihler yapılmamalıdır. Fazla tüllü ve fazla dekolteli elbiseler tercih edilmemelidir. Klasik elbiseler ayakkabılar ve takılar ile abiyeleştirilebilirler. Bunun yanı sıra çok kısa modellerdense dizin az üzerine kalem elbiseler veya geniş etekli elbiseler tercih edilebilir.

Setr-i Nur

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.