Tesettür Gelinlikler

14.10.2019
4.924
Tesettür Gelinlikler

Prenses edasıyla ömrünüzde bir kez yaşayacağınız düğününüzün göz kamaştıran insanı olmak artık çok kolay. Setrinur, bünyesinde barındıran birçok tesettür gelinlik modelleri ile ihtiyacınız olanı sizlere sunuyor. Düğününüzde iddialı bir görünüşe bürünmek ve albümleri süsleyerek gelecekte yad edebileceğiniz harika anılara sahip olabilirsiniz. Kapalı gelin adayları geçmişte istedikleri türden bir gelinlik bulmakta zorlanabiliyordu. Fakat artık hem modanın hem de teknolojinin gelişmesi, modanın da evrim geçirmesine neden olmuştur. Bu gelinlikler ile istediğiniz mekânda düğününüzü gerçekleştirebilirsiniz.

Birkaç farklı detay ekleyerek, tarihi mekânlarda, deniz kenarında, iç veya dış mekânlar da fotojenik fotoğraflara sahip olabilirsiniz. Yaka tipi, kumaş tipi ve kol tipine göre birbirinden ayrılan gelinlikler, alıcılarına çeşitlilik imkânı sunuyor. Kol tipleri genellikle uzun olsa da bu uzunlukları detaylandırarak, zenginlik katmak mümkün. Saç ve makyajınıza da uyum sağlayabilen gelinlikler, size bütünlük konusunda tereddüt yaşatmayacaktır. Parlak beyazın hakim olduğu tüm alanlar, canlılık ve enerjiklik sunacaktır.

Tesettür Gelinlik Modelleri

 

Gelinlikler, vücut ve yüz tipinize göre değişiklik gösterecektir. Örneğin zayıfsanız belden kesimli modelleri tercih edebilirsiniz. Düğün mekânınız geniş çaplıysa uzun kuyruklular ihtişamınızı belli edecektir. Mekâna göre U kuyruk ve kuyruksuzları da düşünebilirsiniz. Tarihi bir mekânda düğün yapacaksanız, tesettür gelinlik modelleri arasından taşlı seçenekleri deneyebilirsiniz. Gelinlik ölçülerini ifade etmek kadın vücut tipleri elma, armut, kum saati ve dikdörtgen olarak dörde ayrılmıştır. Öncelikle hangisi olduğunuza karar vermelisiniz. Bunun yanında mevsimi de göz önünde bulundurmalısınız.

Yazın ağır modeller, aşırı terlemenize yol açabilir. Yaz-kış dengesini iyi kurmalısınız. Son dakika kararsız kaldıysanız, çıkarılabilir pelerinli, etekli ve duvaklı modellere göz atabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz şekilde kombin yapabilirsiniz. Gelinliğiniz, gelin başı ile orantılı olmalıdır. Gelinlik sadeyken gelin başı çok süslü olursa abartı duracaktır. Yüzünüzü ön plana çıkartarak, gelinlik ve gelin başını da ilgi görecek seviyede ayarlayabilirsiniz. Makyajı da abartmamaya dikkat edin ki gelinliğin ihtişamı arka planda kalmasın. Daha önce aklınıza gelmeyen ve ilham alabileceğiniz modeller için Setrinur, ihtiyacın olan her şeyi kapına kadar getiriyor.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.