Tesettür Kombin Yapmanın İncelikleri

31.03.2017
2.840
Tesettür Kombin Yapmanın İncelikleri

Moda tasarımcıları her sezon gerek tesettürlü gerekse açık bayanlar için yeni sezon kombinler paylaşıyor. Bu yeni sezon kıyafetlere göre de kadınların günlük ve özel günler için kıyafet kombinleri şekilleniyor. Şık bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız, sadece modacılar tarafından öne sürülen modelleri kullanmanıza da gerek yok. Bu modellerden esinlenerek siz de dikkat çekici ve yeni kombinler ortaya çıkarabilirsiniz.

Havalar henüz ısınmaya başlamasa da yavaş yavaş ilkbahar aylarına giriyoruz. Bundan birkaç hafta sonra çiçekler açacak, havalar ısınacak ve yeni baharlık kombinler kendini göstermeye başlayacak. Siz de gardırobunuzda ilgi çekici parçalara sahip olmak istiyorsanız yeni sezon tesettür kombin önerilerini yakından takip edebilirsiniz. Tesettür kombin önerileri 2017 yılında da ilgi çekici parçalar içeriyor.
2017 yılının bahar ayında, tesettür giyim modellerinde özellikle sarı ve turuncu renkler kendini gösteriyor. Siz de tercih edeceğiniz parçalara bu renklere yer vererek dikkat çekici kombinler elde edebilirsiniz. Bahar aylarında yıllardır kullanılmayan koyu renkli modeller bu sezonda da ikinci tercih olarak dikkat çekiyor. Canlı renkleri tercih etmek yerine daha koyu renkleri seviyorsanız, bahar aylarında direkt olarak siyah ve koyu lacivert gibi renkleri tercih etmek yerine açık gri ve benzeri renkleri tercih edebilirsiniz.

Tesettür kombin önerileri için bu sezonda öncelikli olarak canlı renkler tercih ediliyor. Sadece düz renkli modeller değil, aynı zamanda rengarenk modelleri de gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Birbirinden egzotik desenleri bir arada kullanarak tesettür kıyafet kombininize dikkat çekici bir hava katabilirsiniz. Sadece giyeceğiniz pantolon ve kıyafetlerde değil aynı zamanda eşarp ve fularlarınızda da canlı renkleri tercih edebilirsiniz.

Özellikle son birkaç sezonda holografik kıyafet kombinleri oldukça revaçta. Gerek tesettür eşarp modelleri için, gerekse tercih ettiğiniz kıyafetlerde holografik kumaş modellerini tercih ederek dikkat çekebilirsiniz. Ayrıca oversize giyim parçaları ile birlikte kot pantolon ya da eşofmanları tercih ederek daha spor bir kombin elde edebilirsiniz.
Setr-i Nur olarak tesettür giyim kıyafetleri için her sezon yenilenen kreasyonumuz ile siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz. Siz de son moda tesettür kombinleri için firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Tesettür kombin önerileri almak için sitemizin blog kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Setr-i Nur
Suna Yurtalan

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.