2023 A Kesim Gelinlik Modelleri

2023 A Kesim Gelinlik Modelleri

2023 A Kesim Gelinlik Modelleri

Gelinlik modeli seçerken göz önünde bulundurulması gereken nokta, gelinliğinizin etek kesimini belirlemektedir. Bu anlamda balık kesim, prenses kesim, düz kesim ve A kesim gelinlik modelleri bulunmaktadır. Bunlar arasından tüm vücut tiplerinin dostu olan ise A kesim gelinliklerdir. Armut, elma, kum saati ya da ters üçgen vücut tipinde olun fark etmez, bu tip gelinlikleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Genellikle risk almak istemeyen, düğününde gece boyunca rahat hissetmek isteyen gelinlerin tercihi bu gelinlikler, 2023 yılında da trend olacak. Peki, 2023 A kesim gelinlik modelleri arasında hangi modeller yer alıyor?

2023 A Kesim Gelinlik Modelleri Nasıl Olacak?

İşlemeli Şifon A Kesim Gelinlikler

Özellikle göğüs bölgesinde Fransız danteline yer verilen A kesim gelinlikler, gelin adaylarının en çok tercih ettiği modelleri arasında yer alıyor. Bu gelinlikler sadece şık ve zarif bir görünüm ortaya koymaları ile değil, aynı zamanda gelinlerin çok daha fit görünmesini sağlamalarıyla da tercih edilirler. Bu anlamda V yakalı ve belinde işlemeler bulunan A kesim gelinlikleri tercih edebilir, düğününüzde çok şık bir görünüm ortaya koyabilirsiniz.

Tül ve Beyaz Çiçek Detaylı A Kesim Gelinlikler

 2023 A kesim gelinlik modelleri arasında tül ve beyaz çiçek detaylı gelinlikler de yer alacak. Özellikle kır düğünleri için tercih edilebilecek bu gelinlikler, aşırı kabarık gelinliklerden hoşlanmayan, ancak gelinlikte az da olsa kabarıklık arayan gelinler için oldukça idealdir.

Kolları Dantel ile Süslenmiş Güpür A Kesim Gelinlikler

Bele kadar dar ancak belden sonra genişleyen bu gelinlik modeli, özellikle de büyük beden giyen gelinlerin şıklığına şıklık katar. Eğer siz de kilonuzdan şikâyetçi biriyseniz, kolunda güpür detay olan tülden gelinlikleri tercih edebilir, düğününüzde şık bir görüntü ortaya koyabilirsiniz.

A Kesim Tesettür Gelinlik Modelleri

2023 A kesim gelinlik modelleri arasında tesettürlü gelin adayları için de pek çok alternatif mevcut. Tesettür gelinlik modelleri arasında en çok tercih edilen tasarımlardan birisi olan A kesim gelinlikler; hem sade hem de rahat gelinlik modeli arayanlar için oldukça ideal bir seçim olacaktır.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.