2017 Gelin Aksesuarı Trendleri

07.07.2017
2.329
2017 Gelin Aksesuarı Trendleri

2017 Gelin Aksesuarı Trendleri

 

Gelinlerin, değişik aksesuarlar ile gelinliklerini tamamlamaları gerekmektedir. 2017 gelin aksesuar trendleri, bu çerçevede şekillenmiş ve gelinlerin daha şık ve gösterişli bir havaya bürünmesini sağlamak amacıyla daha şekilsel bir hâl almıştır çünkü gelinlerin olmazsa olmazı aksesuardır. Gelinlerin konuklardan daha şık olma zorunluluğunun her geçen gün arttığı bu dönemde 2017 gelin aksesuarı trendlerine uyulması gelinler açısından önemlidir.

 

En çok ta ayakkabı ve saç aksesuarları gelinler için olmazsa olmazdır. Gelinlik modeline göre çok fazla görünmeyecek bile olsa gelin ayakkabıları hem şık, gösterişli hem de rahat olmalıdır. Saç aksesuarı ise gelinin kendi tarzına uygun özel ve hummalı bir çalışma gerektirmektedir. Gelinler gelinliklerine ve tarzlarına uygun şekilde saç kesimi ve modeli yaptırmalılar. 2017 gelin aksesuarı trendlerindeki ayakkabılarda Retro stil ve blok topuklardır.

 

Rahatlığa önem veren gelinler bu tür ayakkabıları tercih etmektedir. Işıltılı ve file görünümlü kumaşlarla bezenmiş ayakkabılar, gelinlerin tercih etmesini sağlayacak kadar gösterişli ve şık. Bu tür ayakkabılar ise farklı olmayı isteyen gelinler veya gelin adayları için ideal bir sunum olmakta. Saçlarda ise daha doğal ve sade, yapmacıklıktan uzak saç modelleri 2017 gelin aksesuar trendleri arasındadır. Doğal taranmış saçlar arasındaki papatyalar ve kır çiçekleri 2017 gelinlerinin saçlarını süsleyecek.

 

Origami saç aksesuarları da yeni sezonun trendleri arasında. Ayrıca tüylü detaylı ve taşlı tokalar da çok fazla tercih edilmekte. Gelinlerin dikkat etmesi gereken en büyük nokta ise gelinlikleri ile ayakkabıları vb. tüm aksesuarları ile bir bütünü yansıtabilmeleri ve yapay olmamaya özen göstermeleridir. Doğallıktan uzak saç modelleri 2017 gelin aksesuarı trendleri arasında yer almamaktadır. Ayakkabıda ise her ne kadar gözükmeyecek veya az gözükecek te olsa rahat ve şık görünümlü ayakkabı tercih etmeye özen göstermeliler.

Setr-i Nur

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.