Setr-i Nur Tesettür Sezonu

04.08.2018
3.110
Setr-i Nur Tesettür Sezonu

SETR-İ NUR TESETTÜR SEZONU

Tesettür alanında en önde gelen markalar arasında yer alan setri-nur markamız her geçen gün genişleyen ve büyüyen markalar arasındadır. Kendinize yakışan ve bedeninize en uygun kıyafetler tasarlıyoruz. Setri-nur tesettür sezonundan kendine özgün ve yenilikçi ürünleri ile tüm hızıyla hizmet vermektedir. Tesettür sezonuna damga vuran işlemeler o en güzel büyüsüne tanık olmanız için en özel tasarımları sizlere sunmaktayız. Ayrıca gelişmekte olan moda teorisine ek olarak vintage akımının esintilerini ve doğallığını tesettür modellerimizde bizzat görebilir detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Sezona hâkim olan tüm renkler en güzel edaları ile birlikte şubelerimizde görücüye çıkmaktadır. Hayallerinizi süsleyen binlerce çeşit arasından bedeninize ve size en uygun olanını seçebilirsiniz. Birbirinden faklı modeller ve renkler ile tesettür sezonunu capcanlı tutan setri-Nur’umuz sizler ile birlikte her geçen gün yeniden büyümektedir. 2018 sezonunda trend olan gelinlik modelleri ise; A kesim tesettür gelinlik modelleri, prenses gelinlik modelleri, pelerin detaylı gelinlikler, üç boyutlu gelinlik modelleri ve yoğun dantel işlemeli gelinlik modelleri yeni sezona damga vuracak gibi görünüyor. Yeni sezonda trend olan abiye modelleri ise; klasik abiye modellerinde siyah, bordo ve lacivert yaygın olacak tül kumaş ve üç boyutlu danteller de yine abiyelerde de kullanılıyor. Yılın en çok kullanılan renkleri bebe mavisi, lila, sarı, mürdüm ve son birkaç yıldan beri hala moda olan pudra rengi oldukça kullanılacak renklerden. Kına gecesi kıyafetleri püskül ve tül gibi farlı işlemelerle değişik tasarımlar hazırlanabiliyor. Bindallı ve kaftan modelleri yine çok fazla tercih edilenlerden oldu.

Yeni sezonda öne çıkan abiyeler

Tesettür abiye modelleri ten renginize uyacak renklerde vücut hatlarına göre seçimi yapılmalı, modellerde genellikle pudra, mint yeşili ve bordo renkleri hâkim, kendi zevk ve tarzınıza en uygununu seçmelisiniz. Abiye modellerinde size uygun rengi seçtikten sonra vücudunuza uygun modeldeki abiye tarzlarına yönelin şıklık ve zarafetinizden de ödün vermeyin. Öne çıkan abiyelerde ışıl ışıl görünümü olan boncuk ve püskül işlemeli detaylara sahip modelleri tercih edebilirsiniz.
Modanın kalbinin attığı yerde belki de ilk “evet ” dediğiniz anda, o ilk dansınız da ve en özel anınızda her zaman yanınızdayız.

Setr-i Nur
Suna Yurtalan

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.