Belinizi İnce Gösterecek Giyim Önerileri

21.01.2018
3.199
Belinizi İnce Gösterecek Giyim Önerileri

Hepimiz ince bir bele sahip olmak isteriz, ama ne yazık ki hepimiz fiziksel olarak şanslı değiliz ve iyi görünmek için yardıma ihtiyacımız olabilir. Bazı püf noktalar ile belimizi olduğundan çok daha ince göstermemiz mümkün. İşte bazı ipuçları;

Yüksek Bel

Yüksek bel kıyafetler odak noktasını bel noktasına çektiğinden dolayı daha ince görünmemizi sağlar. Özellikle yüksel bel jeanler ve kalem etekler belinizi daha ince vücut hatlarınızı özellikle kalçalarınızı daha dolgun göstericeğinden, fiziğinizi daha iyi göstericektir.

Peblum Bluzlar

Peblum bluzlar bel kısmınızı sardığı için belinizi daha ince göstermenizi sağlayacaktır. Özellikle göğüs dekoltesi olan peblum bluzlar hem belinizi ince gösterecek hem de tüm kadınların arzu ettiği o kum saati görünümüne kavuşturacaktır.

Kalın Kemerler

Kalın kemerler de yine belinizi olduğundan daha ince gösterecektir, kalın kemerin yanında ince kemerlerde tercih edebilirsiniz yanlız ince kemerlerin kullandığınız kıyafetle aynı renk tonlarında olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Çan Tipi Etekler

Üzerinize bedeninizi saran dar ve ince bluzlarla kombin edebileceğinizçan etekler yine belinizi ince kalçanızı da olduğundan daha dolgun gösterceğinden yine istediğiniz kum saati görüntüsüne kavuşacaksınız.

V Yakalı Elbiseler

V yakalı, vücudu tamamen saran elbiseler tüm vücut tiplerine sahip insanlar için mucizevi bir şekilde toparlar, beli ince gösterir. Yanlız göbek kısmında fazlalığı olan insanlar çok tercih etmemelidir.

Yapabileceğiniz bir başka şeyde bluzunuzu yada gömleğinizi pantolonuzun yada eteğinizin içerisine koyarak giymek. Bu yöntemde yine belinizin olduğundan ince görünmesini sağlayacaktır. Dikkat etmeniz gereken bluzunuzun yadagömleğinizin dar kesim olması, etek kısmı geniş gömlek veya bluzler belinizin daha kalın görünmesine sebep olacaktır. Sadece bir kaç basit yöntemle vücudunuzu istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Setr-i Nur

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.