Tasarımcıların 2017 Gelinlik Koleksiyonları

13.05.2017
2.680
Tasarımcıların 2017 Gelinlik Koleksiyonları

Tasarımcıların 2017 Gelinlik Koleksiyonları

Daha 2017 yılına girmeden tasarımcılar tarafından hazırlanan 2017 gelinlik modelleri, gelin olacak tüm adayların beğenisine sunuldu bile. 2017 yılı gelinlik sezonunda ünlü tasarımcılar, ortaya belirgin bir trend çıkarmak yerine besbelli onları bir adım öne çıkaracak olan modeller için çaba harcamışlar.

Marchesa 2017 Gelinlik Koleksiyonu

Her sene olduğu gibi bu sene de Marchesa, gelinliklerde kullandığı detaylar ile adından bolca söz ettirdi. Seçmiş olduğu kumaşlarda aplike kullanarak gelinlikte kendisine ait bir doku yaratmayı sağladı. Gelinlikte aplike detayları kol bölümünde, etek bölümünde veya bütününde kullanarak, ünlü tasarımcı bir kez daha farkını ortaya koydu. Ayrıca son zamanların en çok tercih edilen düşük omuzlu gelinlik modellerinde de tasarımcının, bilindiğin aksine bir fark yaratarak, sıradan kısa kol veya truvakar kol kullanmayıp, onun yerine dirsek hizasına kadar bol bir kol kullanmayı tercih etmesi, vintage seven tüm gelin adayları tarafından fazlasıyla ilgi göreceğe benziyor.
Jenny Packham 2017 Gelinlik Koleksiyonu

İngiltere için çok önemli ve sevilen bir isim olan Jenny Packham, işlemeli gelinlik denilince akla gelen ilk adres oluyor. Ayrıca her çeşidini bulabileceğiniz gibi birde gelinliklerinin neredeyse tamamı düz kesim olmasına rağmen sade bir görünüm verse de, en ihtişamlı modeller arasında kolay bir şekilde yerini alır. Jenny, bu sene çok daha görkemli tasarımların altına imza attı. Bu defa tasarlamış olduğu gelinliklerin neredeyse tamamında taş işleme kullanarak, gösterişli ve görkemli olmayı seven gelin adaylarının tercihi olmayı başardı diyebiliriz.

Pronovias 2017 Gelinlik Koleksiyonu

Dantel kumaş denildiğinde ilk isim olan Pronovias, 2017 koleksiyonunun  büyük bir kısmında yine tercihi dantel kullanmaktan yana oldu. Yakaları daha kapalı olan bu yıl ki gelinliklerde tül, ipek krep ve saten de yerini aldı. Her zaman olduğu gibi bu yılda straplez yaka kullanıldı elbette ama ağırlıklı olarak V yaka, bisiklet yaka ve kayık yakaya yer verildi. Kuyruklu modeller de görülmeye değer…

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.