En Güzel Tesettür Gelinlik Modelleri

09.02.2017
18.409
En Güzel Tesettür Gelinlik Modelleri

Tesettür Gelinlik

 

Beyaz gelinlik, evlenme çağına gelen her genç kızın, hiç şüphesiz en büyük hayalidir. Mutlu bir yuva kuracak olmanın heyecanı ile pembe düşler kurulur. Gelin adaylarının, düğünlerinde ne tür bir gelinlik giyeceği konusunda kararsız kalmaları çok normaldir. Birbirinden güzel ve şık tesettür gelinlik modeller arasında seçim yapmak, hem tatlı bir telaş hem de karasızlık içerir. Gelinlik seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kabarık mı yoksa dar bir kesim gelinlik mi istendiğidir. İşte, en son modelleri ile tesettür modasının en şık gelinlikleri!

 

Kabarık Tesettür Gelinlik Modelleri

 

Özellikle zayıf ve ince bir yapıya sahipseniz, bu gelinlik modeli tam da size göre bir seçim olacaktır. Eteği tamamen tülden yapılan modeller içinde, bir kuğu gibi görünebilirsiniz.

Üst bedenin gipürlerle süslendiği bu gelinlikler, oldukça güzel ve alımlı görünmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda, kabarık gelinlik modellerinin en büyük avantajı, prensesler gibi görkemli görünmenizi sağlayacak olmasıdır.

Balık Tesettür Gelinlik Modelleri

 

Balık gelinlikler, uzun görünmeyi sağladığı gibi aynı zamanda zarafetin de simgesi gelinliklerdir. Üst bedenin taşlarla hareketlendirilmiş modellerde, pırıltılı bir görünüm sağlar. Dar kesim gelinlik modellerinden hoşlananlar için, son derece iyi bir seçim olacaktır. Genellikle bol dantel kullanımı ile tasarlanan bu gelinlikler, büyük gelin çiçekleri ile hareketlendirilir.

 

Osmanlı Tarzı Tesettür Gelinlik Modelleri

 

Bu tarz gelinlik modelleri, son derece görkemli ve şatafatlı modellerdir. Gelinlikte oldukça fazla ayrıntı kullanılmıştır. Tül ve gipür, Fransız danteli, taşlar, inciler ve çeşitli aksesuarlarla süslenen tesettür gelinlik modelleri, oldukça ilgi çeker. Duvakta, gelinlik kadar ihtişamlıdır ve genellikle büyük bir taçla kullanılır. İhtişamdan hoşlanan gelin adayları için oldukça iyi bir seçim olacaktır. Kolları valonlu modeller, gelinliğe ayrı bir hava katmaktadır.

 

Sade Ve Şık Gelinlik Modelleri

 

Şatafattan ve süsten hoşlanmayan gelin adaylarının tercih edebileceği, oldukça zarif gelinlik modelleridir. Işıltı sağlayan taşların pek kullanılmadığı, genellikle incilerin tercih edildiği gelinliklerdir. Sade bir Fransız dantelinin de kullanılabildiği bu modeller, oldukça şık bir görüntü sağlar. Sadeliğin verdiği zarafet yaşamak isteyen gelin adaylarının, özellikle bu sezon da bulabileceği, birbirinden güzel gelinlikler vitrinleri süslemektedir. Genellikle A kesim bir kalıba sahip bu gelinlikler, uzun duvaklarla tamamlanıyor.

Dantelli Tesettür Gelinlik Modelleri

 

Tamamen dantel işçiliğinin kullanıldı bu gelinlik modellerinde, üst beden işlenmiş gipür veya Fransız dantelinden oluşur. Kollarda dâhil olmak üzere, dantelin zarafeti tüm bedeni kaplar. Etek kısmı saten veya tülden yapılmıştır. Fakat etek kısmında da dantel kullanıldığı modeller mevcuttur.

 

Pelerinli Tesettür Gelinlik Modelleri

 

Son zamanlarda oldukça tercih edilen tesettür gelinlik modelleri arasında yer alan pelerinli gelinlikler, modern kesimleri ve ihtişamları ile dikkat çeler. Pelerinlerin, dantellerle ve işlemelerle tasarlanmış olması, gelinliğe ayrı bir hava katmaktadır. Yeni model arayışı içinde olan gelin adayları için, pelerinli gelinlikler çok güzel bir seçim olacaktır.

Dantelli Gelinlik Modelleri

 

Dantelin zarafetini ve şıklığını buluşturan bu gelinlikler, oldukça zarif olmalarının yanında, son derece de ilgi çekicidir. Üst bedenin tamamen Fransız Dantelinden oluşması, asaleti ve şıklığı simgeler.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.