2017 Bayan Tesettür Elbise Modelleri

15.04.2017
3.985
2017 Bayan Tesettür Elbise Modelleri

2017 BAYAN ELBİSE MODELLERİ

Hanımların gündelik hayatta olsun iş hayatında olsun sıklıkla tercih ettiği ve her dönemde ve mevsimde giyilebilen parçalardan biridir. Kışın uzun kollu modellerin tercih edildiği elbiseler yazın mini ve yine uzun formdadırlar. Yazın sıcak aylarda rahat ettiğimiz elbiseler her yaz farklı modellerle biz hanımların beğenisine sunuluyor. Elbiseleri sonbahar ve ilkbahar aylarında da küçük bir ceket ile elbise giymek mümkündür. Elbiseler birçok farklı kumaştan yapılır. Kışın yavaş yavaş çekildiği yerini ilkbahara bıraktığı bu günlerde birçok marka ilkbahar yaz kreasyonunu sundu . Bizde 2017 ilkbahar yaz modasında nasıl elbise modelleri tercih ediliyor sizlere sunmak istedik.
Şifon kumaştan yapılan elbiseler daha çok ilkbahar ve yaz aylarında tercih edilir. Bu sene ise, daha çok saten elbiseler tercih edilecektir.
Saten elbiseler geçmiş yıllarda yalnızca gece davetlere ve düğünlere tercih edilirken artık günlük giyimde de tercih edilmektedir. Sade bir saten elbiseyi 2017 yılında yaz ayında tercih edebilir ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Renk olarak ise gri sarı uyumu ve haki tonları çok revaçta.
Önümüzdeki yıl içinde saten ve kot elbiseler kullanılmış. Kot üzerine işlemeler ve satenlerde ise belden bağlamalı ara boy elbise modellerini görüyoruz. Bu kumaşlar dışında keten ince askılı olan, önden bağlamalı olan ve önden düğmeli olan elbise modellerini tercih edebilirsiniz.
Ayrıca elbise modelleri 2017 yılı için farklı renkleri de beraberinde getiriyor ve genellikle iki renk uyumuna daha çok yer verilmiş. Çizgili ve kareli elbiselerde çok kullanılıyor. Ayrıca kışında çok kullanılan gül motifleri yine yaz modasında da devam ediyor. Sizde şimdiden mağazalarda yeni yeni yer almaya başlayan modellere göz atabilirsiniz.

Setr-i Nur

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.