Türkiye’nin En Sevilen Gelinlik Markası Setr-i Nur

02.09.2017
4.170
Türkiye’nin En Sevilen Gelinlik Markası Setr-i Nur

Türkiye’nin En Sevilen Gelinlik Markası Setr-i Nur

2000 yılında küçük bir atölyede kurularak moda dünyasına adım atan Setr-i Nur gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile Türkiye’nin en sevilen gelinlik markası olmayı başarmıştır. Muhafazakar kesimi tercih eden bayanlar için pek çok kategoride hizmet sunmakta olan ve ürünleri ile beğeni kazanan Setr-i Nur hazırladığı gelinlikler ile de gelin adaylarının ilgi odağında oluyor. Yenilikçi çalışmalar ve tasarımlar ile tesettür gelinlik modellerine farklı bir bakış açısı getiren Setr-i Nur hem muhafazakar çizgiler, hem de modern çizgileri bir arada sunmaktadır. Kurulduğu günden bu yana muhafazakar bayanların ilgi odağı olan ve ilk tercih ettikleri marka olarak göz dolduran Setr-i Nur günümüzde Türkiye’nin tesettür modasında sözü geçer markalarından biri olmayı başarmıştır.

Tesettür gelinlik modasında öncü olan ve yenilikçi tasarımları ile sektöre bambaşka modeller kazandırmayı başaran Setr-i Nur ürünlerindeki görsel tasarım güzelliği ile birlikte kaliteli kumaş tercihi ile de Türkiye’nin en sevilen gelinlik markası olmayı başarmıştır. Sadece görsel güzelliğe değil aynı zamanda kaliteye de önem veren Setr-i Nur tasarımcıları gelinliğiniz ile her görenden takdir almanızı sağlıyor. Gelinlik almak isteyenlerin sadece tasarıma değil aynı zamanda kaliteye de önem verdiğinin farkında olan Setr-i Nur tasarımcıları ve yapımcıları bu bağlamda her model için pek çok farklı aşama uygulamakta, şık ve kaliteli bir gelinliğe sahip olmanız için uzun uğraşlar vermektedir.

Setr-i Nur Gelinlik Modelleri ile Göz Kamaştırıyor!

Tesettür modasına yön veren ve tasarımları ile ışık tutan Setr-i Nur sürekli kendini gelişen tasarım ekibi ile fark yaratarak Türkiye’nin en sevilen gelinlik markası olmayı başarmıştır. Belirli bir kalıba bağlı kalmadan her zaman daha iyisi ve daha yenisi için çalışmakta olan Setr-i Nur ekibi her sezon hazırladığı gelinlik modelleri ile tesettürlü bayanlar için farklı ve alternatiflere sahip tasarımlar sunuyor. Başarılı ve kaliteli gelinlik modelleri ile kapalı bayanların tercihi olan Setr-i Nur markası her sene hazırladığı yeni tasarımlar ile modern bir gelin olmanız için yardımcı oluyor.

Yaratıcı ve farklı tasarımları ile dikkatleri üzerine çeken Setr-i Nur ekibinin son olarak hazırladığı ve gelin adaylarının büyük hayranlık uyandırdığı gelinlik modelleri arasında ise Leyvali Modeli, Güldeva Modeli, Didem Modeli ve Mavi Duru modeli geliyor. Göz kamaştıran tesettür gelinlik modelleri ile moda dünyasına renk katan, gelinlikler arasından daha kolay seçim yapmanızı sağlayan Setr-i Nur sadece beyaz renk değil pek çok farklı renge sahip gelinlikleri ile alternatifler sunuyor.

Türkiye’de Setr-i Nur İlkleri Başarıyor

Türkiye’nin en iyi ve en kaliteli gelinlik markası olmayı başaran ve bu yolda emin adımlar ile ilerlemeye devam eden Setr-i Nur ekibi, sürekli olarak gelişen ve değişen moda dünyasında farklı tasarımlar ile gelinlik çeşitlerini sunuyor. Düğün hazırlığı içerisinde büyük bir heyecan yaşayan bayanlara sadece gelinlik modelleri ile değil aynı zamanda kaliteleri ile de garanti sunan Setr-i Nur bu özelliği ile Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren marka olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.

Özel Dikim ve Renk Seçeneği

Türkiye’nin en sevilen gelinlik markası olmayı başaran Setr-i Nur beğendiğiniz modelleri istediğiniz renk ile size özel olarak dikimini gerçekleştirmektedir. Setr-i Nur mağazalarından beğeneceğiniz tesettür gelinlik modellerini farklı bir renk ile istediğinizde veya sizin için olabilecek bir bedende hazırlatabilirsiniz. Setr-i Nur markasını farklı kılan ve Türkiye’nin en iyisini yapan özelliklerinden biri de budur. Uygun fiyat garantisi ve kaliteli ürünleri ile göz dolduran Setr-i Nur’u ziyaret ederek sizde birbirinden güzel gelinlik tasarımlarına göz atabilirsiniz.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.