Setr-i Nur rüzgarı Beyrutta…

23.11.2018
2.487
Setr-i Nur rüzgarı Beyrutta…

Hayalleriniz yine Setr-i Nur da hayat bulacak…

5 bin yıllık tarihi, bağrında misafir ettiği medeniyetleri, dinleri, çeşit çeşit renkleri ile bambaşka bir konumda olan gerçek değerini henüz bulamamış olan güzel Beyrut…

2019’un ilk çekimlerini ortak tarihimizin olduğu Beyrutta gerçekleştirdik. Lübnan dağlarının etekleri ile Akdeniz kıyısına kurulmuş bu şehirde iç savaşın etkilerinin hâlâ devam ediyor. Sıkı yönetimin devam ettiği ülkede her sokakta asker görmek mümkün. %59’u Müslüman olsada Ermeni,Rum,Maruni, Katolik, Ortodoks ve Protestan inançlarını bünyesinde yaşatmakta. İnanç yönünden geniş bin yelpazeye sahip olması sebebiyle Cami içinde Haham, Kilise de ise İmam’ın olması onlar için çok doğal…

Setr-i Nur ailesi olarak hayalleriniz için hep daha iyisini yapmak en büyük gayemiz. Yıllardır en mutlu anlarınızın mimarı, en unutulmaz günlerinizin şahidi olmak şiarımız oldu.

Her yıl olduğu gibi bu senede yapılmayanı yapmayı hedefledik. 2019 yeni sezon gelinlik-nişanlık modelleri için en özgün tasarımları ortaya çıkardık.

Bu yılda siz gelinlerimizin vazgeçilmezi olan uzun duvaklar rövanşta. Kasnak işlemeler, tüy detaylar, aplikler, zarif danteller ve volan kollar yine baş sıralarda.

En özel günleriniz için; gelinlik, nişanlık, kınalık gibi seçimleri kolaylaştırmak adına bu yılda sıkı bir çalışma içerisindeyiz.

Vintage tarzı adeta eski zaman prenseslerinin şıklığını taşıyan modellerimizin de gelinlerimiz gözünde ayrı bir yeri var. Katmanlar genişlerken, omuz detayları, saten eteklerin kendine has olan güzelliği ayrı bir hava veriyor. Baş ve makyaj tasarımıyla tamamlanan modellerimiz gelinlerimizi hayellerini yaşamaya çağırıyor.

 

 

Tabiki açık gelinlerimizi de unutmadık…

Hayallerinizi bizimle yaşamak isterseniz en yakın şubemizle iletişime geçebilirsiniz..

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.