Tesettür Elbise

16.03.2017
5.405
Tesettür Elbise

Setr-i Nur Tesettür Elbise Modelleri

Elbise seçimleri ve tercihleri bir hayli zorlayıcı olabiliyor. Özellik ile tesettür elbise seçimi çok daha zorlayıcı bir problem olarak karşımıza çıkmakta. Elbise ve tesettür Elbise seçer iken oldukça dikkatli olmalı ve bize yakışanı ve fiziğimiz ile uyum içinde olan modeller seçmemiz gerekmektedir. Dilerseniz Elbise seçiminde bulunur iken dikkat etmemiz gereken hususları aşağıda açıklayalım.

Tesettür Elbise seçerken dikkat edilmesi gerekenler;

Bir tesettür elbise seçerken ilk olarak dikkat etmemiz gereken, tercih edeceğimiz Elbise içerisinde rahat olup olmadığımız olmaktadır. Zira tercih ettiğimiz Elbise modeli, kumaşı ne kadar güzel olur ise olsun, içinde rahat hissetmediğimiz bir elbisenin içerisinde kendimizi güzel hissetmemiz mümkün olmayacaktır. Özellik ile tesettür abiye elbiseler yapı olarak tüm vücudumuzu kapladığından dolayı rahatlık ekstra önem arz etmektedir. Daha sonra ise dikkat etmemiz gereken husus tercih edeceğimiz elbisenin kumaş kalitesi olmaktadır. Çünkü tercih edeceğimiz elbisenin modeli ne kadar güzel olur ise olsun, kalitesiz bir kumaş modeli aşağıya çekerek ucuz gösterecektir.

Ayrıca tercih edeceğimiz abiye elbiseyi vücudumuzu tanıyarak seçmemiz gerekmektedir. İri yapılı ve göbeği olan bir bayan iseniz dar modellerden kaçınarak, fiziğinizi örten dökümlü elbiseler tercih etmelisiniz. Bunun tam tersi durumda iseniz, yani çok zayıf iseniz, vücudunuzu saran ve fiziğinizi gösteren abiye elbiseler ile oldukça şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bayanlar sezon trend ve modalarını sık sık takip etmektedir. Fakat bu durumda dikkat edilmesi gereken, her trend ve renk modasına koşulsuz şartsız biat etmemeniz gerekmektedir. Çünkü her rengin gittiği ten rengi farklılık göstermektedir. Eğer sezon trendi olan soft renkleri, yani bebe mavisi ya da tozpembe renkleri tercih edecek iseniz, çok beyaz tenli olmamanız gerekmektedir.

Aksi halde renk ile ten renginiz uyuşmayacak ve soluk gözükeceksiniz. Bu yüzden renk seçiminde bulunur iken ten renginizi göz önünde bulundurunuz. Aynı durum sezon trendi modellerde de geçerli olmaktadır. Mutlaka abiye elbiselerinizi deneyerek üzerinizde görün ve gerekir ise, üzerinize göre tamiratını yaptırın. Potluk yapan bir abiye elbise ile şıklık çizgisinden oldukça uzak olacaksınız.

Setr-i Nur Elbiseler‘de renk Seçeneklerimiz mevcuttur. Bizim size tercihimiz kendinizi en özel hissettiğiniz renk olmalıdır.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.