2018’de Tesettür Gelinlik Modelleri Nasıl Olacak.

02.09.2017
20.794
2018’de Tesettür Gelinlik Modelleri Nasıl Olacak.

Kapalı Gelinlik Modelleri 2018

Tesettürlü bayanlar için hazırlanan birbirinden güzel kapalı gelinlik modelleri hem şık bir görüntü sunmakta, hem de muhafazakar kesime uygunluğu ile dikkat çekmekte. Gelinlik seçerken sadece dış görünümüne önem vermemesi gereken kapalı bayanlar için özel olarak hazırlanan tesettür gelinlik modelleri özellikle rahatlıkları ile dikkat çeker iken kolay kullanımları ile düğün günü rahat etmenizi sağlamakta. Kapalı bayanlara önerilmekte olan gelinlikler arasında kabarık modeller ön plana çıkar iken daha şık ve dikkat çekici olması için dantel işlemeler tercih ediliyor. Eğer gösterişli bir gelin olmak istiyorsanız dantel işlemeleri ile birlikte taş süslemelerin de yer almakta olduğu kapalı gelinlik modellerine göz atabilirsiniz.

Kapalı gelinlik modelleri arasında en çok tercih edilen tasarımlardan bir diğeri de A kesim gelinlik modelleridir. Hem daha düz olduğu, hem de rahat olduğu için dikkat çeken A kesim gelinlik modelleri profesyonel bir gelin başı ile tamamlandığında en güzel gelin olmanızı sağlayacaktır. Kapalı gelinlik arayan bayanlar için en uygun tasarımlar kabarık ve A kesim modelleri olur iken hem de muhafazakar kesime uygunluğu ile tesettürlü bayanların tercihi oluyor.

Kapalı gelin adaylarının tercih edebilecekleri diğer gelinlik tasarımlarından biri de prenses gelinliklerdir. Prenses gelinlik modelleri günümüzde sadece açık bayanlar için gibi görünse de dekolte ve kol bölümlerine yapılacak eklemeler ile kapalı bayanlar tarafından da sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir. Kapalı gelinlik tasarımları arasında hem moda evlerinde, hem de usta modacıların koleksiyonlarında kendine yer bulmakta olan prenses gelinlik modelleri farklı pek çok tasarım ile göz kamaştıran modellerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.

Prenses Gelinlik Modelleri 2018

Yeni sezonun en çok dikkat çeken gelinlik modellerinden biri de prenses gelinlik tasarımlarıdır. Özellikle ince ve fit vücuda sahip olan gelin adayları tarafından tercih edilecek olan prenses gelinlik modellerinde onlarca farklı seçeneğe sahip tasarımlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Prenses gelinlik modelleri arasında en çok ilgi gören tasarımların başında uzun kuyruğa sahip olan modeller geliyor. Hem kapalı bayanlar için, hem de açık bayanlar için uygun olan prenses gelinlik modelleri aynı zamanda dantel işlemeler ve taş süslemeler ile de hazırlanarak ilgi çekecek bir hal alıyor.

Prenses gelinlik modellerine ilgi gösteren gelin adaylarının tercih edebilecekleri bir diğer tasarım ise uzun duvaklı modeller. Özellikle sırt dekoltesine sahip olan prenses gelinlik modellerinde uzun duvak tasarımları dikkat çeken tercihler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz dönemlerde düz duvaklar ilgi çekici olsa da günümüzde artık tercih edilmiyor ve dantel işlemeli duvaklar prenses gelinlik modellerinde yer alıyor.

Prenses gelinlik modellerinden birini alacak olan gelin adaylarına bir diğer önerimiz ise üst bölgesi tamamen dantel işlemeli kumaşlar ile hazırlanan tasarımlar olacak. Bu tasarımlar hem daha modern, hem de daha zarif olduğu için düğündeki tüm davetlilerin gözünü kamaştırmaya yetecektir. Davetlileriniz etkilemek için tercih edebileceğiniz dantel işlemeler aynı zamanda sizi yılın gelini de yapacaktır. Yeni sezonda usta tasarımcıların ellerinden çıkan tüm gelinlik modellerinde dantel işlemelerine yer verilir iken şıklığı ve sağladığı göz kamaştırıcı özellikleri ile tercih edilecek.

Kabarık Gelinlik Modelleri 2018

Yıllar geçse de her zamanda gelinlik mağazalarında ve moda evlerinde trendler arasında yer almaya devam eden kabarık gelinlik modelleri hem açık bayanlar, hem de kapalı bayanlar tarafından tercih edilebilen tasarımlar arasında yer alıyor. Kabarık gelinlik modellerine hem ilginin çok olması, hem de üretimin çok olması diğer gelinlik modellerine oran ile fiyatlarının daha uygun olmasını sağlıyor. Bu yüzden de her kesimden kişi kabarık gelinlik modellerine ilgi gösteriyor.

Kabarık gelinlik modelleri arasında yeni sezon trendi ise dantel işlemeler ve zümrüt taşların yer aldığı tasarımlar olacak. Hem üst bölgesi, hem de alt bölgesi kabarık olarak hazırlanan gelinlikler kadınlar tarafından ilgi çekiyor. Kabarık gelinlik modelleri aynı zamanda hem ince bayanlar, hem de fazla kilosu olan bayanlar tarafından tercih ediliyor. Özellikle fazla kilolarını kapatmak isteyen gelin adayları kabarık gelinlik modellerini tercih ediyor.

En çok tercih edilen kabarık gelinlik modellerinden bir diğeri ise renkli tasarımlar. Artık beyaz renk kadar diğer renklerde gelinliklerde trendler arasında yer almaya başlıyor. Kırmızı ve pembe renkler başta olmak üzere daha açık renkler yeni sezon ile birlikte kabarık gelinlik modellerinde ilgi gösterecek renkler arasındaki yerini alıyor.

Yeni sezonun en çok dikkat çekecek olan kabarık gelinlik modellerinden biri de şüphesiz ki parlak taşlar ile hazırlanan modeller olacak. Gerek beyaz, gerekse de diğer renklere sahip olan kabarık gelinlik modellerinin üst bölgelerinde yer almakta olan parlak taşlar gelinliklerin daha ışıltılı görünmesini sağlayacak. Kapalı düğün salonlarında ışıkların etkisi ile, açık havada ise güneşin etkisi ile parlayarak herkesin dikkatini çekecek olan taşlı kabarık gelinlikler dikkat çekici ve şık bir gelin olmanızı sağlayacak.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.