Trend Prenses Gelinlik Modelleri

Trend Prenses Gelinlik Modelleri

Trend Prenses Gelinlik Modelleri

Yıllar geçse ve moda trenleri değişse de, gelin adaylarının vazgeçemediği gelinlik modellerinin başında, prenses gelinlik modelleri gelir. Gelinleri tamamen çevreleyen bu kabarık gelinlik modelleri, aynı zamanda göz dolduran modellerdir. Bu anlamda 2018’de olduğu gibi 2023 yılında da prenses gelinlik modelleri oldukça rağbet göreceğe benzemektedir. Peki, 2023 prenses gelinlik modelleri nasıl olacak? Bu gelinlikler arasından tercihte bulunurken neleri göz önünde bulundurmalısınız?

2023 Prenses Gelinlik Modelleri Nasıl Olacak?

2023 yılında kabarık prenses gelinlik modellerinde; ince askılar, taşlı işlemeler ve Fransız danteller ön planda olacak. Özellikle kapalı mekân düğünlerinde sıklıkla tercih edilen bu gelinlik modelleri, son yıllarda sahil ya da kırda yapılan düğünler için de tercih edilmeye başladı.

Taşlı Prenses Gelinlik Modelleri

2023 prenses gelinlik modelleri arasında en gösterişli olanı, taşlı modeller olarak karşımıza çıkacak. Eğer gösterişi seven biriyseniz, bu ihtişamlı gelinlikler ile düğününüzde bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Göz alıcı kabarıklığı ve üzerindeki taşlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bu gelinlik modelleri, özellikle son dönemlerde pudra renk tonlarında da tercih edilebiliyor. Yine klasik beyaz gelinlik anlayışının dışına çıkmak isterseniz, pudra tonlarında gelinlikleri de tercih edebilirsiniz.

Kolları Dantelli Prenses Gelinlik Modelleri

Kabarık prenses gelinlik modelleri arasında gelin adaylarının en çok tercih ettikleri genellikle kolları dantelli olanlardır. Bu durum, 2023 yılında da devam edeceğe benziyor. Kolları dantelli prenses gelinliklerin en dikkat çekici özelliği, gelinliğin üst kısmında dar ve vücuda oturan tasarımların tercih edilmesidir. Özellikle kabarık etekleri ve dantelli kolları ile gelinlere prenses havası katan bu gelinlikler, vintage modasını gelinlik dünyasına yeniden kazandırıyor.

Tesettürlü Prenses Gelinlik Modelleri

Prenses gelinlik modelleri, 2023 yılında tesettürlü gelinler için de oldukça iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Dümdüz uzayan, dantel ve satenden hazırlanmış sade gelinlikler yerine daha ihtişamlı görünen gelinlikleri tercih etmek isteyen gelinler için tesettürlü prenses modeller oldukça idealdir. 2023 prenses gelinlik modelleri arasında yer alan bu gelinliklerin en önemli avantajı ise, başörtü kısmının etek kısmına göre tasarlanabilir olmasıdır. Bu anlamda dilerseniz eteğinizde bulunan süsleri aynı şekilde başörtünüz için de uygulatabilirsiniz.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.