2023 Tesettür Gelinlik Modelleri Nasıl Olacak?

2023 Tesettür Gelinlik Modelleri Nasıl Olacak?

2023 Tesettür Gelinlik Modelleri Nasıl Olacak?

Muhteşem bir düğünün gelin adayları için en önemli tamamlayıcısı şüphesiz ki gelinliktir. Düğünden aylar öncesinden gelinlik seçimi yapmaya başlayan genç kızların bu seçim sırasında en önemli kriterlerinden birisi, gelinliğin o yılın trend olmasıdır. Bu anlamda her yıl farklı tesettür gelinlik modelleri trend olmaktadır. 2023 yılında da bazı gelinlik modelleri ön plana çıkıyor. Peki, 2023 tesettür gelinlik modelleri hangileri olacak?

2023 Tesettür Gelinlik Modelleri

3 Boyutlu Tesettür Gelinlik Modelleri

Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi 2023 sezonunda da 3 boyutlu tesettür gelinlik modelleri popülerliğini koruyacak. Bu üç boyutlu doku, gelinliğin duvağından eteklerine kadar dizayn edilebildiği gibi, gelinliğin sadece belli bölgelerine de uygulanabiliyor. Çiçekli desenler, abartılı motifler ve parlak taşarlar ile verilen bu üç boyutluluk, gelinlerin gösterişli bir görüntü sergilemelerini sağlıyor. Ancak bu gelinlikler tercih edilecekse aksesuar ve makyaj tercihlerinin daha sade olması, abartıya kaçmamak adına oldukça önemlidir.

A Kesim Tesettür Gelinlik Modelleri

2023 tesettür gelinlik modelleri arasında, A kesim gelinlik modellerini de sayabiliriz. Hemen her beden yapısına uygun bu gelinlikler, 2023 sezonunda dantel işlemeleri ile gelinlerin zarafetine zarafet katacak modellerin başında yer alıyor.

Bunların yanında A kesim tesettür gelinlik modellerini hem iç mekan hem de dış mekân düğünlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanışlılığı, tarz yakalamadaki başarısı ve modası geçmemesi ile bu gelinlik modelleri, tesettürlü kadınlar için en ideal modellerden birisidir.

Balık Model Tesettür Gelinlik Modelleri

Açık hava düğünlerinin vazgeçilmezlerinden birisi olan balık model gelinlik modelleri, tesettürlü gelin adayları arasında oldukça popülerdir. 2023 tesettür gelinlik modelleri arasında yer alacak bu gelinlik modeli, özellikle de dantel işlemeleri ile ön plana çıkıyor. Ancak balık gelinlik modeli her gelin adayının tercih edebileceği bir model değildir. Bunun en önemli nedeni ise her beden için uygun olmamasıdır.

Prenses Model Tesettür Gelinlik Modelleri

Özellikle bel ve basen bölgesindeki fazlalıklardan şikâyetçi gelinlerin tercihi olan bu gelinlikler, 2023 yılında da favoriler arasında yer alacak. Tüllerin yoğun olarak kullanıldığı prenses model gelinlikler, dantel işlemeleri ile çok daha şık ve gösterişli bir hal alıyor.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.