2023 Tesettür Bindallı Modelleri

2023 Tesettür Bindallı Modelleri

2023 Tesettür Bindallı Modelleri

Genç kızların hayallerindeki kına gecesini yaşayabilmeleri için en önemli detaylardan birisi, bu özel gecede giyecekleri bindallıdır. Örf ve adetlerinizin en güzellerinden birisi olan kına gecelerinde tesettürlü genç kızların giyebilecekleri pek çok bindallı modeli bulunmaktadır. Ancak gelinlik modellerinde olduğu gibi tesettürlü bindallı modellerinde de her yıl farklı modeller trend olmaktadır. Genç kızların kına geceleri için tercih edecekleri bindallı modeli için en önemli unsurlardan birisi de bindallının o sene moda olmasıdır. Peki, 2023 tesettür bindallı modelleri nasıl olacak?

2023 Tesettür Bindallı Modelleri ve Fiyatları

Kırmızı Renkte Tesettür Bindallı Modelleri

Kına gecesi denildiğinde akla ilk gelen şeylerden birisi kırmızıdır. Kına gecesinin sembolü olan bu renk, 2023 tesettür bindallı modelleri üzerinde de hâkim olacak. Bu anlamda Osmanlı saray sultanlarının ihtişamını andıran kabarık ve gösterişli bindallı modelleri, 2022 yılında olduğu gibi 2023 sezonunda da revaçta olacak. Siz de kırmızı renkte ihtişamlı bir bindallı tercih ederek kına gecenizde sultanlar gibi ışıl ışıl hissedebilir, kına gecenizde herkesin odak noktası olabilirsiniz.

Geniş Etekli Tesettür Bindallı Modelleri

Kına geceleri için tasarlanan bindallı modellerinde özellikle de son yıllarda kabarık, geniş etekli modellerin tercih edildiğini görüyoruz. Her ne kadar klasik bindallı modelinden biraz uzaklaşan bir model olsa da, geleneksel motifler ile işlenmiş geniş etekli bir bindallı, hem gösterişli hem de şık görünmenizi sağlayacaktır.

Bunların yanında renk konusunda ise yeşili tercih edebilirsiniz. Her ne kadar kına gecelerinin sembolü kırmızı renk olsa da, özellikle son yıllarda yeşil ve mor renkler de oldukça popüler. Ayrıca bu renkteki bindallıları, 2023 tesettür bindallı modelleri arasında da sıklıkla göreceğiz.

Geniş Kollu ve Gösterişli Yaka Detayına Sahip Bindallılar

Gelin adaylarının tercih edebilecekleri bir diğer tesettür bindallı modeli ise kabarık duruşlu ve geniş yaka detayına sahip bindallılardır. En sevilen bindallılar arasında yer alan geniş yakalı bindallılar ile siz de alışılmışın dışına çıkarak hem şık hem de gösterişli bir görünüm ortaya koyabilirsiniz.

Tesettür Bindallı Fiyatları

Tesettür bindallı fiyatları ise, bindallının kumaş kalitesine ve modeline göre değişiklik göstermektedir. Özellikle kollarında şifon detayları bulunan kabarık bindallılar diğerlerine göre biraz daha maliyetlidir. Ancak klasik Çerkez model bir bindallı ise çok daha uygun fiyatlara satın alınabilmektedir.

ETİKETLER:
Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.