2022-2023 Trend Gelinlik Modellerini Keşfedin

2022-2023 Trend Gelinlik Modellerini Keşfedin

2022-2023 Trend Gelinlik Modellerini Keşfedin

Gelinlikler; her genç kızın hayallerini süsleyen, tarihi ise bundan 4 bin yıl öncesine kadar uzanan elbiselerdir. Masumiyeti simgeleyen bu elbiselerin modası ise her geçen yıl değişiklik gösteriyor. Bu anlamda her yıl moda haftalarında farklı tasarımcılar farklı gelinlik modellerini tanıtıyor ve bu gelinlikler o yılın gelinlik trendinde belirleyici bir rol oynuyor. 2022-2023 gelinlik modelleri ise, yine dünyaca ünlü tasarımcıların yeni gelinlik koleksiyonlarını tanıtmaları ile belirlendi. Peki, 2022-2023 sezonu gelinlik trendinde ön plana çıkanlar nelerdir?

2022-2023 Gelinlik Modelleri

Dantel Gelinlikler

Dantel gelinlik modelleri, her sene en trend gelinlik modelleri arasında yer alıyor. Ancak zaman içerisinde büyük değişime uğrayan dantel gelinlikler, bu sezon farklı tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Özellikle romantik gelin adayları için zarif bir seçim olan bu gelinlikler, 2022-2023 gelinlik modelleri arasında ön plana çıkmayı başarıyor.

Transparan Gövdeli Gelinlikler

Düğününde seksapel bir görünüm ortaya koymak isteyen gelinler için transparan gövdeli gelinlikler oldukça idealdir. 2022-2023 sezonunda gelinlerin üzerinde sıklıkla göreceğimiz bu gelinlik modeli, oldukça iddialıdır. Bu nedenle hemen her gelinin cesaret ederek giyebileceği bir model değildir. Ancak cesur gelinler için muhteşem bir seçenek olarak görülebilirler.

İşlemeli Gelinlikler

İnci, kristal, boncuk ya da taş gibi malzemelerin beyaz tül ile buluşturulması ile muhteşem bir görüntü ortaya koyan işlemeli gelinlikler, 2022-2023 sezonunda da ünlü tasarımcıların koleksiyonunda yer buluyor. Özelikle düğünlerinde gösterişli ve ışıltılı bir görünüm ortaya koymak isteyen gelinler, bu şık ve zarif gelinlikleri tercih edebilirler.

Üç Boyutlu Çiçek Aplikeli Gelinlikler

2022-2023 gelinlik modelleri arasında üç boyutlu çiçek aplikeli gelinlikler sıkça karşımızaçıkıyor. 2023 sezonunda da gelinlikleri süslemeye devam edecek üç boyutlu çiçekaplikeler, uçuşan tül kumaşlar ile birlikte kullanıldığında ortaya çok şık birgörüntü çıkarabiliyor. Özellikle kır düğünü yapacaklar için bu gelinliklerharika bir seçim olabilir.

Fiyonk Detaylı Gelinlikler

2022 sezonunda olduğu gibi 2023’de de fiyonk detaylı gelinlikler sıklıkla tercih edileceğe benziyor. Ünlü tasarımcıların 2022 gelinlik koleksiyonlarında yer vermesiyle popülerleşen ipek tok kumaştan tasarlanan fiyonk detaylı gelinlikler, gelinlerin çok daha gösterişli bir görünüm ortaya koymasını sağlıyor.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.