2023 Gelinlik Modelleri Nelerdir?

2023 Gelinlik Modelleri Nelerdir?

2023 Gelinlik Modelleri Nelerdir?

Beyaz gelinlik modası; hemen hemen her ülkede trend olsa da, özellikle son yıllarda popüler gelinlik modellerinde ciddi farklılıklar oluşmaya başladığını görüyoruz. 2023 gelinlik modelleri göz önünde bulundurulduğunda, gelinlik trendinin Meghan Markle etkisinde kaldığı gözlemleniyor. Bunun yanında 2023 senesinde gelinliklerde, beyaz renge alternatif olarak farklı, cesur ve renkli tasarımların ön plana çıktığını görüyoruz. Gelinleri klasik gelinlik anlayışının dışına davet eden bu modellerde fiyonkların 2018’e göre büyüdüğünü ve katmanların daha da genişlediğini görüyoruz. Peki, 2019 yılında bizi hangi gelinlik modelleri bekliyor? 2023 gelinlik fiyatları nasıl olacak? İşte tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası…

2023 Gelinlik Modellerinde Meghan Markle Etkisi

Meghan Markle’nin kraliyet düğününde giydiği kayık yakalı, uzun kollu ve sade gelinliğin etkisi, 2022’de olduğu gibi 2023’de da devam edecek. Bu anlamda özellikle minimal tasarımlardan hoşlanan gelinler için sade ve zarif bu gelinlik tasarımları sık sık karşımıza çıkacak.

Bunların yanında sadece 2023 gelinlik modelleri için ilham kaynağı olan Meghan’ın gelinliği; sadece kesimi ile değil, aynı zamanda duvağı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oldukça sade olan bu duvak, pek çok tasarımcının koleksiyonunda yer alacak. Bunun yanında dantel ve klasik işleme gibi unsurların duvaklarda daha az tercih edileceği tahmin ediliyor.

İnce Askılı ve Konforlu Gelinlikler

2023 yılında, ince askılı ve konforlu gelinlikler, straplez gelinlik modellerine göre öne çıkacak. İnce askıları ile bu gelinlik modelleri,  straplez gelinlikler kadar seksi ancak aynı zamanda kullanım açısından konforlu bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Bunların yanında 2023 gelinlik tasarımlarında derin V yaka ön plana çıkıyor. İnce veya kalın askılar ile bütünleşen derin V yakalı modeller, gelinlerin üst bedenini çok daha ince göstermesi ile de oldukça avantajlı.

2023 Gelinlik Fiyatları Nasıl Olacak?

Düğün hazırlıkları sırasında gelin adaylarının hayallerindeki gelinliğe ulaşmaları adına en önemli etkenlerden birisi de bütçeleridir. Gelinlik fiyatları ise; gelinliğin kumaşı, markası, işlemesi ve özel dikim olup olmamasına göre değişiklik göstermektedir. 2019 gelinlik fiyatları için de aynı durum geçerlidir. Siz de gelinlik fiyatlarını inceleyerek hem bütçenize hem de zevkinize uygun bir gelinliğe sahip olabilirsiniz.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.