2018 Abiye Kumaş Modelleri ve Trendleri Nasıl Olacak.

06.11.2017
2.680
2018 Abiye Kumaş Modelleri ve Trendleri Nasıl Olacak.

Abiye Kumaş Modelleri ve Trendleri
Bayanların düğün, nişan veya özel gecelerinde gecenin en güzeli olmak için tercih ettikleri abiye elbiselerde en az modeller kadar önem taşıyan kumaş seçimi bu sezon hanımlara sunulan bol alternatiflerle şık parçaların oluşturulmasını mümkün kılacaktır.
Yaz sezonunda abiye elbiselerin modelleri kadar kumaşları da çok konuşulacak gibi görünmekle birlikte şık görünümün gösterişli tasarımlarla birleşmesi çok kolay olacaktır. Davetlerin gözdesi olmak isteyen bayanların şık ve zarif abiye seçimlerinde bu sezon yer alacak straplez, askılı, hayalet yakalı, uzun kollu, balık etekli, kabarık etekli, uzun ve kısa etekli birçok model koleksiyonlarda bayanların beğenisine sunuldu. Elbiselerin modelleri kadar kumaşlarına da önem veren tasarımcılar 2017 abiye kumaş modasında öne çıkardıkları birbirinden farklı çeşidi bayanların tarzlarını yansıtmaları için hazırlamışlar. Bu sezon en çok rağbet göreceğini düşündüğümüz ve şimdiden bayanların üzerinde yer almaya başlayan danteller bir çok modele zarif görünüm katacaktır.
Abiye Kumaşları
Bayanların aksesuarlarında, kıyafetlerinde de karşımıza çıkacak olan dantelleri sizlerin şıklık yarışında öne geçmenizi sağlayacaktır.
Bu sezon tasarımcıların ellerinde şekillenen elbiselerde yer alan dantellerde klasik siyah ve beyaz renklerin yanında mor, yeşil, kırmızı, bordo gibi bir çok alternatifte bayanların beğenisine sunulacaktır. Bu sezonun günlük gömleklerde, elbiselerde de dikkat çeken kumaş trendleri arasında yer alan şifon abiye grubundaki elbiselerin çok daha havalı gözükmesini sağlayacaktır. Tasarımcıların abiye elbiselerde hayli yer verdiği şifon kumaşlardan tasarlanmış modelleri bayanlar ince ve hafif oluşuyla severek kullanacaklardır. Şifonlarda kullanılan desenler sayesinde abiye elbisenizin üzerinizde muhteşem duruşunu yaşamanız mümkün olacağı gibi bu kumaş düz modelleriyle de hanımların değişmez tercihleri arasında yer alacaktır.
Abiyelerde dikkat çekici tasarımları tercih eden bayanlar için hazırlanmış pul ve payetli kumaşlar bu tarz kıyafetlerinizle katıldığını organizasyonlarda ışık saçarak dikkat çekmenizi sağlayacaktır. Abiyelerin değişmez kumaşları arasında yer alan ve geçmişten günümüze bayanların tercihleri arasında yer alan saten kumaşlar parlak görünümüyle sizleri gecenin en çok konuşulan bayanı yapmayı başaracaktır. Dikkat çeken dokusu ile bakışları üzerinizde toplamanızı sağlayacak saten kumaşlardan tasarlanan elbiselerde kırmızı, siyah, mor, vizon, yeşil renkler bu sezonun modasını oluşturacaktır.

Setr-i Nur

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.