Setr-i Nur 2017 Türban Modelleri

21.03.2017
9.504
Setr-i Nur 2017 Türban Modelleri

Türban Modelleri (Düğün İçin Türban Modelleri)

 

Düğünler en özel günlerimizdir. Kıyafetlerimiz, aksesuarlarımız özenli, gösterişli olsun, bizi, tarzımızı yansıtsın isteriz. Bu nedenle de düğünler için kıyafet ve aksesuar seçimi yaparken ince eleriz, sık dokuruz. Kapalı hanımların düğün için türban modelleri seçimi de bu anlamda büyük önem taşır. Renginden kumaşına, aksesuarına, kumaşının deseninden dokusuna kadar her ayrıntı titizlikle incelenerek kişi tarzı, yaşı ve isteğine göre farklı modellere karar verilebilir.

Her türlü ortam, etkinlik ve organizasyon için farklı türban modelleri bulunabilir. Kişi dilerse kendisine özel tasarım yaptırabilir veya onlarca model içerisinden birinde karar kılabilir. Türban modelleri tamamen kişinin tercihine kalmıştır.

 

Düğün için türban modelleri

 

Düğünler için biraz daha gösterişli, günlük hayatta kullanılandan daha farklı ve dikkat çekici tasarımlar tercih edilebilir. Öncelikle özel günlerde kullanılacak türbanın kumaşı son dere önemlidir. İpek veya saten kumaşlardan türbanlar özel günlerde daha şık ve özenli gözükmemize yardımcı olabilirler. Türbanın kendinden deseni olabileceği gibi, boncuk işlemeleri, doğal taş, inci veya pırlanta işlemesi de sıklıkla tercih edilmektedir. Türban üzerinde tercih edilecek taşların diğer aksesuarlarımızla da uyumlu olmasına özen gösterirsek çok daha şık bir tarz yakalayabiliriz. Özellikle son zamanlarda şapka biçiminde olan modeller de tercih edilmektedir. Şapka modelli türbanlar da farklı ve alışılagelmişin dışında türban modelleri arayanlar için iyi bir alternatif olabilir.

 

Türban seçerken dikkat edilecek hususlar

 

Türban modeli seçerken dikkat edilecek hususlar bu kadarla da sınırlı değildir. Gideceğimiz düğünün yaz aylarında mı kış aylarında mı yapılacağı, yapılacak mekân gibi ayrıntılar da seçeceğimiz model açısından son derece önemlidir. Yaz aylarında daha açık renkler veya cıvıltılı renkler tercih edilebileceği gibi, kış aylarında daha koyu renkler, kışa uyan renkler tercih edilebilir. Mekân da aynı oranda etkilidir. Düğünün bir otelin kapalı salonunda mı yoksa havuz başında mı yapılacağı da kumaş, desen veya işleme seçimi konusunda bizlere yardımcı olabilmektedir. Romantik bir kır düğünü için zarif çiçek desenleri olan bir türban modeli seçerken, salon düğünü için daha işlemeli ve gösterişli bir renk ve model tercih edebilirsiniz.

Bu hususlara dikkat ederek düğünün en şık hanımlarından biri olabilirsiniz.

 

SEtr-i Nur

Suna YURTALAN

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.