2017 Tunik Modası

17.06.2017
3.268
2017 Tunik Modası

[wp_ad_camp_1]
2017 Tunik Modelleri

Hanımların genellikle rahat hareket imkanı sağladığından dolayı, severek kullandıkları tunikler için bazı önerilerimiz olacak. Tunikleri altına bir kot pantolon ve spor bir ayakkabı ile spor bir kombin haline getirerek spor bir kıyafet olarak kullanabileceği gibi, kumaş bir pantolon ve klasik bir ayakkabı ile gayet şık resmi bir kombin de elde edilebilir. Tuniklerde kullanılan kumaş ve kumaşın rengi ile modelin kesimi, tuniğinizi bambaşka bir kıyafet haline getirecektir. Ayrıca seçilecek ayakkabı, takı, çanta gibi aksesuarlar ve tuniğinize en uygun baş örtüsü ile bulunduğunuz mekanın en dikkat çekici kişisi haline gelmeniz pek tabi mümkün olacaktır.

Bu yıl da her zamanki gibi kot tuniklerin çeşitli renkleri ve kesimleri vitrinleri süslüyor. Ayrıca yine bu yılın modası olan; gençler için daha çok baskılı, çiçek desenli, volanlı, cepli ve fırfırlı tunikler de canlı renkler eşliğinde raflarda yerini aldı. Yine daha çok genç hanımların kullanmaktan hoşlandıkları oval tunikler, deri bir kemer, deri bir çanta ve şık bir kumaş pantolon ile mükemmel bir kombin oluşturarak, yaza hazır olabilirsiniz.

Tuniklerinizin renk seçiminde ise; pudra, petrol, mint yeşili, saks, vizon, somon ve buz mavisi gibi bu yılın en gözde renklerini tercih edebileceğiniz gibi, tarzınızı yansıtan en sevdiğiniz renkleri de seçebilirsiniz.

Elbette kendi tarzınızı yansıtan, sizi siz yapan renk, desen, model gibi detaylar sizin klasiğiniz olarak bu yıl da üzerinizde hüküm sürmeye devam edebilir. Ancak bu yıl her zaman ki tarzınızdan biraz daha farklı olmaya ne dersiniz? Biraz kabuklarınızı  kırıp, tabularınızı yıkmayı deneyebilirsiniz. Bunu başardığınızda rengarenk ışıl ışıl bir dünyanın  sizi ve sevdiklerinizi beklediğini göreceksiniz.

Her zaman giydiğiniz modellerden başka size ne yakışabileceği  konusunda moda konusunda görüşlerine önem verdiğiniz ve tercihlerine güvendiğiniz bir dostunuzdan yardım alabileceğiniz gibi, internette bulunan saygın moda sayfalarından da yardım alabilirsiniz. Hem bu tarz moda sitelerinden size yakışacağını düşündüğünüz ürünlerin siparişini verebilir, istediğiniz gibi olmazsa iade edebilirsiniz. Ayrıca bu siteleri  takip etmeniz indirimlerden yararlanmanızı da sağlayabilir.

İnanın ki günümüzde hem şık, hem modern, hem de güzel olmak eskisi kadar zor değil.

Setr- i Nur

[wp_ad_camp_2]

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.