2017 Tesettür Tunik Modellerinde Tercih Yaparken Nelere Dikkat etmeliyiz.

01.04.2017
2.538
2017 Tesettür Tunik Modellerinde Tercih Yaparken Nelere Dikkat etmeliyiz.

Tesettürlü bayanlar için her sezon yeni kıyafet kombinleri tasarımcılar tarafından piyasaya sunuluyor. Siz de çevrenizdekilerin dikkatini çekmek istiyorsanız, son moda kombinleri tarzınıza uyumlu halde kullanabilirsiniz. Tesettür tunik modelleri, şık ve rahat olmak isteyen bayanların ilk tercih ettiği parçalardan bir tanesi. Peki, tesettür tunik çeşitleri nasıl kombinlenmelidir?

Tunikler en yaygın kullanım olarak kot pantolonlar ile tercih edilmektedir. Tuniklerin zaten bol kesimli olması ve vücut hatlarını gizlemesi, bayanlar tarafından tercih edilme nedenlerinin başında geliyor. Ancak bol tunik modellerinin bol kesim pantolonlar ile tercih edilmesi sizi olduğunuzdan çok daha fazla kilolu gösterecektir. Bu yüzden bol kesimli tunik modellerinin altına dar paça pantolonlar tercih etmeniz çok daha doğru olacaktır. Tuniklerin uzun etek modelleri ile birlikte tercih edilmesi de sizi olduğunuzdan çok daha kilolu gösterecektir. Bu yüzden özellikle A kesim etekler ile birlikte tunik tercih etmek istiyorsanız, giyeceğiniz tunik modelinin bedenin üst kısmından hareketsiz, fazla uzun olmayan ve basenleri kapatan bir tarzda olması gerekiyor.

Renkli ve desenli tunik modelleri tercih etmek istiyorsanız, bu tuniklerin altına tercih edeceğiniz pantolonların da tuniğe nazaran daha sade olması gerekiyor. Tesettür tunik modelleri tercih ederken, sadece parça güzelliğine değil aynı zamanda bütün olarak bir uyuma dikkat etmeniz gerekiyor. Tercih edeceğiniz tunik modellerinin açık renklerde olması durumunda, bu tunikleri daha koyu renkli pantolonlar ile kombinlemeniz gerekiyor. Yine aynı şekilde daha açık renk pantolonlar tercih edecekseniz, pantolon rengine uyumlu mümkün oldukça koyu renk tunikler ile kombinlemeniz gerekiyor. Tercih edeceğiniz modelleri birbiri ile ton olarak zıt ancak renk olarak uyumlu parçalar ile kombinlemeniz, çevrenizdekilerin daha çok dikkatini çekmenizi sağlayacaktır.

Tesettür tunik modelleri ve daha nice tesettür kombin parçaları üzerine yıllardan bu yana hizmet veren Setr-i Nur olarak siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti veriyoruz. Siz de aradığınız tesettür giyim parçalarını zahmete girmeden tek bir platform üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Her sezon yenilenen kreasyonlarımızdan yeni sezon tesettür modelleri arasında inceleme yapabilirsiniz. Tunik ve benzeri günlük giyim parçalarının yanı sıra tesettür gelinlik modelleri ve tesettür gelin makyajı hakkında öneriler için de sitemizin  blog bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Setr-i Nur

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.