2017 Tesettür Tunik Modelleri

10.04.2017
4.362
2017 Tesettür Tunik Modelleri

2017 BAYAN TUNİK MODELLERİ

Genellikle tunik bayanların basen örtmek ya da tesettürlü bayanların kullandığı kurtarıcı niteliğinde parçalardan sayılabilir. 2017 yeni sezon tunik modelleri her yıl karşımıza çıktığı  gibi bu yılda sadece günlük kombinler için değil, özel günlerde de oldukça sık kullanılacak gibi duruyor. Tesettürlü bayanların tunik modellerini çok sık kullandığını söylemiştik , tesettür markaları da 2017 ilkbahar yaz tasarımlarını bizlerle buluşturdu. Çeşitli tunik modelleriyle birbirinden şık kombinleri çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Tunikler , kot pantolonlar ve taytlar ile rahatlıkla kombin yapılabilir.

Tesettürlü bayanlar sade ve şık görünüm elde etmek için bu yıl yine tunik modelleriyle kombin yapabilirler. Bayanların en çok tercih ettiği giyim parçası olan tunikler sade, spor ve birbirinden güzel çeşitli modeller şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Taş ve boncuk işlemeli modelerinin yanında çok abartılı olmayacak şekilde sade model tuniklerde bu yıl tesettürlü bayanlar tarafından kullanılmaya devam edecek. 2017 yeni sezon tunik modelleri birbirinden güzel renk ve modellere sahip. Genellikle motifli tunikler ve tüllü modeller dikkat çekiyor.

Bu tunikleri kombin yaparken bol paça pantolonlarla ve ayakkabı olarak ise paçadan görünmeyecek bir şekilde platformlu ayakkabılar ile muhteşem bir şıklık yaratabilirsiniz. Hem günlük hem de davet ve nişan gibi yerlere şık bir tercih olacaktır.

Tunik seçiminde ise, tuniğinizin tesettür giyiminize uyacak şekilde uzun olması gerekiyor ki göze batmamak lazım .  Ayrıca  sade bir tunikle üzerine gayet gösterişli bir kolyeyle birçok yere gidebilirsiniz. Bu sene tesettür tuniklerde hardal sarısı , beyaz ve açık pembe oldukça sık kullanılacak renklerden diyebiliriz. Yazın gelmesine az kala gardırobunuzu bu renklerle yavaştan değiştirmeye başlayabilirsiniz.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.