2017 Salaş Elbise Modelleri

09.07.2017
2.373
2017 Salaş Elbise Modelleri

Salaş Elbise Modelleri

Yaz aylarının gelmesiyle kıyafetlerde daha çok sıcaklığa sıcaklık katmayacak kumaşlar ve modeller tercih edilmeye başlanmıştır. Bu modellerde genellikle birkaç aksesuarla bir araya getirilerek kullanılmaktadır. Elbette salaş elbiselerinde desenleri, kumaşları ve modelleri de sezondan sezona değişebilmektedir.
Önceki sezonlarda bol bol karşımıza çıkan incecik kumaşlardan tüllerden yapılmış olan üst kısmı dar alt kısmı bol elbiseler bu sene biraz değişikliğe uğruyor. Bele kadar veya belin hemen üstünden başlayıp genişlemeye başlayan modeller bu sene göğsün hemen altından başlıyor. Göğüs kupları genellikle üçgen şeklinde ve ip askılar oldukça moda. Göğüs kısmında daha fazla açıklık veren bu elbiseler hemen hemen her boyda tercih edilebilmektedir. İsterseniz mini olarak ister diz boylarında ister yere kadar. Her boyuttaki elbise kullanılabilmektedir.
Bunun yanı sıra gömlek benzeri oversize dediğimiz biçimdeki mini elbiseler de oldukça moda. Üstelik bu elbiseleri artık belden sıkıştırmanıza gerek yok olduğu gibi bırakabilirsiniz. Bunun için ön kısmındaki 3-4 düğmeyi bağlamayarak örgü sutyenler ile daha şık bir hava katabilirsiniz.
Diğer bir seçenek ise bol keten elbiselerdir. Keten elbiseler özellikle yaz aylarına uyumuyla bilinmektedir. Yaz aylarında kullanılan ketenler hem daha fazla hava almanızı sağlayacak hem de oldukça hoş görünmenizi sağlayacak. Pamuk veya akrilik ile karıştırılarak elde edilmiş olan keren elbiseler yine düşük kollu olarak tercih edilebilmekte aynı zamanda orta bol kol uzunluğu ve hemen diz üzerindeki boyuyla oldukça kullanışlı olacaktır. üstelik oldukça bol olmaya elverişli bu kumaşlar sayesinde de tiril tiril ve serin kalabileceksiniz.
Yine bol bol fırfırlı ve asimetrik kesinler de düz kesim penye elbiseler de oldukça fazla tercih edilmektedir. Daha çok pastel tonlardaki bu elbiselerde ev rahatlığını yaşarken şık olabileceksiniz.

Setr-i Nur

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.