2017 Gelin Çiçekleri

18.11.2017
2.192
2017 Gelin Çiçekleri

2017 Gelin Çiçekleri

Kadınlar çiçekleri çok severler. Evlerinde ve bahçelerinde her daim çiçek bulundurmaları ve gördükleri çiçeklere hayran hayran bakmaları bunun bir göstergesidir. Çiçekler sadece evlerin ve bahçelerin değil, gelinliklerin de en güzel süsleri arasında bulunuyor. Çiçeksiz bir gelinlik neredeyse yoktur. Gelinlerin ellerinde tuttukları ve düğün sonunda bekarlara fırlattıkları gelin çiçeklerinde de tıpkı kıyafetlerde olduğu gibi her sezon farklı modeller sunulmaktadır.

2017 gelin çiçekleri çiçekseverlere hitap edecek olan birçok farklı konsepti içermektedir. Geçen sezon daha çok canlı çiçekler fakat mat renkler tercih edilmekteydi. Bu yıl ise yine canlı çiçekler var, fakat canlı renkler ile sizlere sunuluyor. 2017 gelin çiçekleri arasında bulunan renkli çiçekler sade gelinlikler ile bir araya geldiğin de muazzam bir görünüm oluşturmaktadır. Enerjisini, neşesini çiçeklerine yansıtmak isteyen gelin adaylarının çiçek tercihi genellikle rengarenk buketler olmaktadır. Rengarenk dediysek turuncu veya yeşil renkli çiçeklere nazaran daha soft renklerden oluşan buketleri kastediyorum. Gelinlik ile uyumlu olması sebebi ile 2017 gelin çiçekleri pudra ve pembe renkleri yoğun olarak kullanılmaktadır. Aralara beyaz çiçeklerin serpildiği bu çiçek buketleri çok hoş ve zarif bir görünüm oluşturmaktadır.

Sade çiçekleri tercih eden kişiler için de tek renklerden oluşan çiçek modellerini yeni sezonda bulabilmek mümkün. Özellikle beyaz güllerden oluşan buketler hem gelinleri hem de davetlileri kendisine hayran bırakıyor.

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.