2017 Büyük beden abiye modelleri

16.04.2017
5.548
2017 Büyük beden abiye modelleri

2017 BÜYÜK BEDEN ABİYE MODELLERİ

Kış aylarının yavaş yavaş etkisini yitirdiği ve İlkbahar aylarının yaklaşmasıyla beraber özel günlerinde yaklaştığını söyleyebiliriz. Türkiye’de hemen hemen düğün, nişan, nikâh veya özel davetlerin olduğu bir mevsim olarak yaz ayını gösterebiliriz. Birçok kişi önemli gün ve geceler için abiye araştırıp karar vermekte zorlanırken büyük bedene sahip bayanların işi daha da zor olmaktadır. Nedeni ise büyük beden kıyafet bulmak ülkemizde çoğu zaman kısıtlı ve gereğinden fazla pahalı olabilmektedir.
Büyük bedene sahip bayanlar abiyelerin kendilerine yakışmayacağını düşünerek uzak durmakta ve tercih ediyorsa da koyu renkleri seçmektedir fakat böyle bir hayal kırıklığı yaşamadan dilediği modeli ve rengi yine kusurlarını örtecek şekilde tercih etmelidir ayrıca kendisiyle barışık olup bu konuda biraz da cesur olmaları gerekmekte. Sönük tül elbiseleri ile kendinizi saklamayın, farklı renkleri, canlı tonları kullanın.
Bakalım 2017 ilkbahar yaz sezonunda büyük beden hanımları nasıl modeller ve renkler bekliyor. Öncelikle bu yılın favori rengi büyük beden abiyelerde gri ve bordo .geçmiş yıllarda yarasa kollar modayken bu sene biraz daha ince gösteren kalıplar kullanılıyor ve üzeri taş işlemeleri dantellerde mevcut. Bu sene abiye alacak hanımlar çok şanslı . yavaş yavaş abiye satan mağazalarda yer almaya başlayan yeni sezon abiyelere sizde göz atabilirsiniz. Ama seçin yaparken sizlere birkaç tüyo vermek isteriz. Öncelikle büyük bedene sahip bayanlarda mutlaka bir bölgede fazlalığınız olur ve bu bölge genelde karın ve basen bölgesi olmaktadır. Böyle bir vücut yapısına sahipseniz A tipi dediğimiz modeller size daha uygun olacaktır ve kusurlarınızı kapatacaktır. A tipi modeller yukarıda dardan başlayıp aşağıda genişleyen modellerdir. Eğer göğüslerinizde büyükse bu sizi biraz geniş gösterebilir bu yüzden sutyen ve korse seçiminizde toplayıcı nitelikte bir şey kullanabilirsiniz.

Setr-i Nur
Moda Tasarım Merkezi

Whatsapp
Setr-i Nur
Setr-i Nur
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Lütfen hangi ilden yazdığınızı belirtiniz.